Damjan Tratnik   17. julij 2013
Jurgen Klopp je zavrnil kar nekaj ponudb

Ne bi verjeli, kdo vse ga hoče

Trener Dortmunda Jurgen Klopp je razkril, da je v zadnjem času zavrnil kar nekaj ponudb klubov, za katere si nikoli ne bi predstavljal, da bi navezali stik z njim.
SORODNE NOVICE
Bayern je bil milosten do kozl...
13.12.2017 | Evropske lige
Heynckes: Kakšen Leno, saj ima...
12.12.2017 | Evropske lige
Nagelsmann ni bil v stikih z D...
12.12.2017 | Evropske lige
Koln je zaklet: po vodstvu s 3...
10.12.2017 | Evropske lige
Bosz odpuščen, novi trener Dor...
10.12.2017 | Evropske lige
Peter Bosz: To je verjetno moj...
9.12.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Trofejni trener Borussie iz Dortmunda Jurgen Klopp je tako kot največji zvezdniki nemškega moštva na tržnici trenerjev zelo iskana "roba". Nemec je vselej izkazoval globoko predanost projektu v Dortmundu, a hkrati priznal, da je v sorazmerno kratkem času zavrnil kar nekaj ponudb.

"Tako kot v primerih nekaterih igralcev, so klubi pokazali zanimanje tudi zame. Bilo je nekaj povpraševanj. Zame so se zanimali klubi, za katere si nikoli ne bi mislil, da jih zanimamo jaz in moji sodelavci. Preveč spoštujem Dortmund, da bi sploh razmišljal o teh ponudbah. Ni pa ravno tako, da bi se pojavil in odgovoril v smislu: 'Oh, lepo, prihajam! Koliko plačate?'. Moji odgovori so dobro premišljeni in v duhu posla," je za Sport Bild povedal Klopp.

Nemec pravi, da nima nikakršnih kariernih načrtov ter da bi se moralo zgoditi marsikaj, da bi zapustil Dortmund.

"Morala bi se spremeniti odnos igralcev do mene in odnos celotnega kluba. Če se ne bi več počutil izpopolnjenega, bi bilo verjetno bolje, da odidem drugam. Takšnih občutkov trenutno v klubu ni. Zame je vse v tem klubu odlično. Postaja celo vsak dan boljše. Star sem 46 let. Bomo videli, kako dolgo bo trajalo moje poglavje v Dortmundu. O slovesu niti malo ne razmišljam," je povedal Klopp.
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 14
<< < | 1 | 2 | > >> Starejši naprej | Novejši naprej
b1 17.7.2013, 18:32 Prijavi komentar
To je nemogoče, da bi MadridESP surfal po službenem računalniku, če pa še otrok hodi v osnovno šolo. Če že samo pogledaš, da mu je slovnica španska vas, takoj veš kam spada.
viribusunitis 17.7.2013, 18:03 Prijavi komentar
Reddevils... Saj si ni sam kriv ;-) Pač je lenuh ;-) Pa srfa po službenem netu, namesto bi delo ;-) HEH :-) Drugi pa popoldan poleg svoje dece in žene uživamo... In kako orošeno Laško pivo pijemo ;-) Nea mu zameri ;-)
Dejc82 17.7.2013, 17:59 Prijavi komentar
reddevils, heh naš prjatu MadridESP je revež pozabil polkna prišraufat sedaj pa loputajo, da je joj, pa se mu meša od ropotanja, hja tako je to, ko USB-je fila kovač potem pa kar naenkrat žmrk...
reddevils 17.7.2013, 17:21 Prijavi komentar
MadridESP- Če še ne veš,nekateri delajo tudi dopoldan:) Sicer pa predvidevam da si ti tale komentar napisal iz službenega računalnika ne?
viribusunitis 17.7.2013, 16:57 Prijavi komentar
@...like a banan... Če pa najbolj boli, tam kjer najbolj smrdi ;-) Lp
viribusunitis 17.7.2013, 16:53 Prijavi komentar
Legenda... Čuj če pa ima taki komentar... Po fantastični sezoni pri BVB je njemu "čudno" da ga želijo v drugih "velikih" klubih... Mislim... Bolj bi ga lahko čudlo če bi mu nekdo ponudil vodenje kakega "malega" kluba... Al???
time flies like an arrow fruit flies like a banana 17.7.2013, 16:52 Prijavi komentar
@viribusunitis nism navijač Maribora, sam useeno lepa kajla res ^^
legenda 17.7.2013, 16:47 Prijavi komentar
viribusunitis sinko dej se malo umiri.
viribusunitis 17.7.2013, 16:39 Prijavi komentar
Veš kak pri nas pravijo da če se nea dopoldan nadelaš te tak nič ne delaš... Tak da popoldne več ali manj uživamo pa Laško pivo pijemo ;-)
Firedancer 17.7.2013, 16:34 Prijavi komentar
Kloppu kot velik navijač Bayerna dam z lahkoto "kapo dol"... Vseeno pa se mi zdi, da ima tako on, kot večina pristašev BVB-ja preveč kompleksa do kluba, ki jim je nenazadnje tudi finančno pomagal k premostitvi najhujših finančnih težav. Vseeno to ne pomeni, da bi morali Bayernu "šenkati" kakšno tekmo, bi pa lahko vsi skupaj v Dortmundu vseeno nekoliko bolje izbirali besede, s katerimi govorijo o Bayernu (tudi in predvsem ob transferju Gotzeja - ne nazadnje je fant po duši in krvi bavarec). Bayern brez močne Borussie ni pravi, kot tudi močne Borussie ni brez Bayerna... Schalke je pač precej premala "hrana" za oba kluba!
<< < | 1 | 2 | > >> Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE