Damjan Tratnik   14. april 2017
Marc Bartra je spregovoril

Najtežjih 15 minut v življenju

Branilec Dortmunda Marc Bartra je strnil misli po bombnem napadu na avtobus Dortmunda, v katerem je sam med vsemi člani moštva potegnil najkrajši konec.
SORODNE NOVICE
Muller odločil v Stuttgartu
16.12.2017 | Evropske lige
Pulišić podrl rekord Donovana
15.12.2017 | Evropske lige
Kahn: Moral bi v United
15.12.2017 | Evropske lige
Napadalec Atletica mora garati
15.12.2017 | Evropske lige
Cristiano? Včasih ne bi smel ....
15.12.2017 | Evropske lige
Dortmund? Van Gaal nima časa z...
14.12.2017 | Evropske lige
(foto: /)
Branilec Dortmunda Marc Bartra je v torkovem bombnem napadu na avtobus Dortmunda potegnil najkrajši konec, saj si je v nesreči poškodoval zapestje in moral na operacijo. Z nogometnih igrišč bo predvidoma odsoten mesec dni in Dortmundu ne bo mogel pomagati v težavni situaciji pred povratno tekmo četrtfinala Lige prvakov, jasno pa je, da je bila to po prestani operaciji njegova najmanjša skrb.

"Ko pogledam svoje zatečeno in ranjeno zapestje, veste, kaj čutim? Ponos." je na Instagramu zapisal Španec.

"Ponosen sem na to poškodbo, če ob tem pomislim na to, da je to edina poškodba, ki se je zgodila v tem napadu," je dodal Bartra.

Nekdanji branilec Barcelone je priznal, da bi torkov dogodek najraje čim prej izbrisal iz spomina.

"Družina mi pomeni vse. Zaradi nje preskakujem vse ovire in ta je bila najtežja doslej. To je bila izkušnja, ki je nikomur ne bi privoščil. Bolečina, panika, negotovost, ker nismo vedeli kaj se dogaja in kako dolgo bo trajalo ... To je bilo najdaljših in najtežjih petnajst minut v mojem življenju."

"Šok počasi popušča in po drugi strani narašča želja po življenju, po borbi, po delu, po smehu, po joku, po občutkih, po ljubezni, po veri, po treningu, po druženju, po strasti, po vonju trave, ki me vselej motivira pred začetkom tekme. Vse bi prosil le, naj živijo v miru in vojen pustijo za seboj," je še sporočil 26-letni Bartra.

Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 1
Starejši naprej | Novejši naprej
Lamus 15.4.2017, 01:59 Prijavi komentar
Neveljavna tekma! UEFA bi morala tekmo suspendirati, dejstvo. Mafija, ki se jim gre samo za prenose in jebeni keš, za počutje, sicer preplačanih ljudi, konec koncev ljudi pa se jim jebe!!!! Fak no...a res ne bo noben protestiral takemu početju? Fuj....iz dneva v dan bolj mrzim ta moderni nogomet!!!
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE