Uredništvo    30. oktober 2013
Watzke je pohvalil Lewandowskega

Na vsaki tekmi daje maksimum

Hans-Joachim Watzke še enkrat več hvali Roberta Lewandowskega in tudi odločitev Dortmunda, da Poljaka zadrži do izteka njegove pogodbe.
SORODNE NOVICE
Bundesliga: Bayern in 17 sopot...
18.12.2017 | Evropske lige
Bundesliga: Šov v Hannovru, šo...
17.12.2017 | Evropske lige
Bayern lahko plača največ 60 a...
17.12.2017 | Evropske lige
Pulišić podrl rekord Donovana
15.12.2017 | Evropske lige
Kahn: Moral bi v United
15.12.2017 | Evropske lige
Napadalec Atletica mora garati
15.12.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Znova se je oglasil Hans-Joachim Watzke, prvi človek Borussie iz Dortmunda. Watzke je namreč začutil potrebo po novem komentarju poljskega reprezentančnega napadalca Roberta Lewandowskega, ki se mu pogodba s klubom izteka. Kot je znano, je Dortmund poleti vztrajal pri stališču, da Poljaka leto dni pred iztekom njegove pogodbe ne bo prodal, kar pomeni, da je vlak za morebiten zadnji zaslužek s Poljakom že odpeljal. Kljub temu, da je Dortmund s tem izgubil najmanj 20 milijonov evrov od morebitne prodaje, pa je Watzke prepričan, da je povlekel pravo potezo.

"Veliko strokovnjakov in navijačev je kritiziralo našo odločitev, da Roberta zadržimo v klubu do izteka njegove pogodbe in ga ne pustimo prestopiti v Bayern. S tem smo izgubili 20 milijonov evrov. Toda Robert je odličen, vleče naprej. To, kar počne, je neverjetno. Ne zabija le golov, temveč da na res vsaki tekmi vse od sebe," pravi Watzke. 
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE