Damjan Tratnik   25. april 2013
Neven Subotić o uspehih Dortmunda

Kloppova božja beseda

Branilec Dortmunda Neven Subotić pravi, da je beseda trenerja Jurgena Kloppa sveta, saj ima po njegovem mnenju vselej v mislih natančno določen načrt, kako odigrati tekmo.
SORODNE NOVICE
Aubameyang in Mkhtarjan skupaj...
17.1.2018 | Evropske lige
Dortmund bi obrambo dopolnil s...
17.1.2018 | Evropske lige
Dortmund od Basla kupil Akanji...
15.1.2018 | Evropske lige
Dortmund znova suspendiral Aub...
14.1.2018 | Evropske lige
Dortmund bo drago kupoval v Ba...
14.1.2018 | Evropske lige
Manchester United in Sevilla v...
11.1.2018 | Evropski pokali
(foto: Getty Images)
Trener Dortmunda Jurgen Klopp se je v zadnjih letih z uspehi v nemškem prvenstvu in Ligi prvakov uveljavil kot eden najboljših trenerjev v Evropi in s svojimi metodami dela celo privlačil zanimanje klubov, kakršen je denimo Real iz Madrida. Neven Subotić, eden številnih igralcev, ki so bili zraven pri vseh velikih uspehih Dortmunda v zadnjih letih, meni, da Klopp vedno ve, kaj počne in njegove misli celo enači z "božjo besedo".

"Ima načrt za vsako tekmo in to deluje. Vedno smo povsem osredotočeni na ta načrt. Karkoli reče, je za nas kot božja beseda. Mi verjamemo vanj, on pa v nas. Ta ekipa je nastala na takšen način in tudi zato postala tako uspešna," je za Sky Sports povedal 24-letni Subotić.

Subotić meni, da je madridski Real včeraj v Nemčiji plačal davek svojega prvenstva, v katerem mu tekmeci kažejo preveč spoštovanja.

"Naša borbenost je bila odločilna. Odločale so izgubljene žoge. Vselej, kadar smo izgubili žogo, smo naredili vse, da bi jo  hitro dobili nazaj. Mislim, da Real tega v svojem prvenstvu ni vajen. Tam mu nasprotniki kažejo preveč spoštovanja in ima zato na voljo toliko časa, kolikor si ga želi. Tokrat nam je zelo uspelo omejiti njihov igralni čas z žogo in mislim, da smo to opravili zares fantastično. Dominirali smo in igrali tako, kot smo želeli. Real ni igral slabo, vendar pa ni uspel resneje ogroziti našega gola. Prepričan sem, da so pričakovali povsem drugačno tekmo,
" je še dodal Subotić.
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 2
Starejši naprej | Novejši naprej
darre 26.4.2013, 09:26 Prijavi komentar
če nemci ne bodo svetovni prvaki, je že čas da gre
Dejc82 25.4.2013, 17:13 Prijavi komentar
Jurgen se je že dokazal, boste videli, kako se bodo klubi tepli zanj... zna biti tudi morebitni novi selektor Elfa...če pride do menjave, govorim če....
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE