Damjan Tratnik   4. marec 2015
Marco Reus je v bolečinah zapustil igrišče

Klopp si je oddahnil

Zvezdnik Borussie iz Dortmunda Marco Reus je odšepal z igrišča na včerajšnji tekmi nemškega pokala, pregledi pa so pokazali, da je k sreči prejel le močan udarec.
SORODNE NOVICE
Bundesliga: Šov v Hannovru, šo...
17.12.2017 | Evropske lige
Bayern lahko plača največ 60 a...
17.12.2017 | Evropske lige
Pulišić podrl rekord Donovana
15.12.2017 | Evropske lige
Kahn: Moral bi v United
15.12.2017 | Evropske lige
Napadalec Atletica mora garati
15.12.2017 | Evropske lige
Cristiano? Včasih ne bi smel ....
15.12.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Trener Dortmunda Jurgen Klopp je na včerajšnji tekmi osmine finala nemškega pokala proti Dynamu iz Dresdna videl že ničkolikokrat videne prizore. Prvi klubski zvezdnik Marco Reus je po prekršku domačega nogometaša Dennisa Erdmanna v bolečinah zapustil igrišče, na prvi pogled pa se je zazdelo, da bi si lahko zlomil nogo, s čimer bi bilo letošnje sezone zanj nepreklicno konec. Klopp je mrzlično pričakoval poročilo klubskih zdravnikov, to pa je ovrglo zle slutnje in poskrbelo za veliko olajšanje.

"Grdo sem gledal zato, ker so mi vsi govorili, da si je zlomil nogo. Sem preprost človek in če mi nekdo reče, da je noga mojega nogometaša zlomljena, bom to verjel! Če je Marco res prejel le močan udarec, smo imeli zares srečo. Upam le, da me bodo naslednjič, ko bo moj igralec dobil le hudo modrico, obvestili prej," je povedal Klopp.

Reus, pred leti najboljši igralec nemškega prvenstva, v zadnjem času nima sreče s poškodbami. Zaradi poškodbe gležnja je moral izpustiti nastop na minulem svetovnem prvenstvu, na igrišča pa se je po dolgotrajnem okrevanju vrnil šele novembra lani.

Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE