Uredništvo    12. julij 2013
Nogometaši Dortmunda so v odlični formi

Izjemno dobro pripravljeni

Jürgen Klopp priznava, da so njegovi varovanci vzdrževanje kondicije med dopustom vzeli skrajno resno. Tako dobro pripravljenega moštva še nikoli ni vodil.
SORODNE NOVICE
Bundesliga: Šov v Hannovru, šo...
17.12.2017 | Evropske lige
Bayern lahko plača največ 60 a...
17.12.2017 | Evropske lige
Pulišić podrl rekord Donovana
15.12.2017 | Evropske lige
Kahn: Moral bi v United
15.12.2017 | Evropske lige
Napadalec Atletica mora garati
15.12.2017 | Evropske lige
Cristiano? Včasih ne bi smel ....
15.12.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Po sezoni, v kateri so ostali brez lovorike in v kateri so klonili v velikem finalu Lige prvakov, se zdijo pri Borussii iz Dortmunda še bolj motivirani. Jürgen Klopp je preživel odhod Maria Götzeja, umirili so tudi Roberta Lewandowskega, moštvo so okrepili trije obetavni igralci. Socratis, Henrik Mkhitaryan in Pierre-Emerick Aubameyang. Zdaj pa je Klopp razkril še, da je njegovo moštvo tako dobro pripravljeno, kot še nikoli doslej, čeprav so v Dortmundu šele pred kratkim začeli priprave na novo sezono.

"Moji fantje so odlično pripravljeni. Najbolje, odkar jih treniram. Vrednosti so že tako dobre, kot pri nekaterih ekipah, ki so oddelale celotne priprave," je razkril Klopp, ki je igralcem, preden so odšli na dopust, razdelil posebne programe. Ko so jih igralci izpolnjevali, so se morali sproti javljati svojemu trenerju in ga obveščati s pomočjo SMS sporočil. 

"Včasih se je dogajalo, da so igralci fitnes ure obešali na svoje pse, na svoje prijatelje, družinske člane. Ti časi so mimo. Vsak igralec želi napredovati," je še dodal zadovoljni Klopp.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE