Anže Zajič   7. februar 2012
Robert Lewandowski je zadovoljen z življenjem v Dortmundu

Dovolj ima govoric

Robert Lewandowski je zanimiv vedno večjemu številu klubov, toda reprezentant Poljske na govorice odgovarja jasno in glasno: uživa v Borussii, slovo od Dortmunda ga ne zanima.
SORODNE NOVICE
Stoger na debiju končal črno s...
12.12.2017 | Evropske lige
Heynckes: Kakšen Leno, saj ima...
12.12.2017 | Evropske lige
Nagelsmann ni bil v stikih z D...
12.12.2017 | Evropske lige
Koln je zaklet: po vodstvu s 3...
10.12.2017 | Evropske lige
Bosz odpuščen, novi trener Dor...
10.12.2017 | Evropske lige
Peter Bosz: To je verjetno moj...
9.12.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Tuji mediji Roberta Lewandowskega že kar nekaj časa povezujejo z odhodom drugam, toda odlični Poljak ima govoric počasi vrh glave. 23-letni nogometaš Borussie v dresu kluba iz Dortmunda blesti že vse od prestopa iz Lecha, doslej je na 71 tekmah zabil tudi 27 golov. Odlično mu je šlo v prejšnji sezoni, ko je bila Borussia tudi prvak, odlično mu gre v tej, ko so rumeno-črni zopet na dobri poti. Ob tem je Lewandowski prispeval pomemben delež, saj je zabil že 14 golov in je peti strelec Bundeslige ter seveda prvi strelec svojega kluba. Zanj naj bi zanimanje pokazala predvsem Bayern in Chelsea, toda Lewandowski pravi, da ga odhod preprosto ne zanima.

"Govori se veliko, toda o tem nočem niti slišati. Ne bi si mogel niti zamisliti scenarij, po katerem bi zapustil Dortmund," pravi fant iz Varšave in dodaja: "Sem nogometaš aktualnega nemškega prvaka, zakaj bi se torej želel preseliti k Bayernu? Poleg tega pa me pogodba z Borussio veže do leta 2014... O svoji prihodnosti bi razmislil le, če bi s strani kluba dobil signal, da sem naprodaj. A če bo odvisno le od mene, potem ne izključujem možnosti, da bi z Borussio še podaljšal svojo pogodbo. Tukaj se počutim zares enkratno."
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 1
OGLAŠEVANJE