Damjan Tratnik   17. marec 2013
Nuri Sahin je spomnil na svoje najboljše dni pri Dortmundu

Dortmundu sem bil dolžan

Povratnik v vrste Dortmunda Nuri Sahin je včerajšnja zadetka proti Freiburgu posvetil svojemu klubu, ki ga je po ponesrečenih avanturah v tujini vrnil k življenju.
SORODNE NOVICE
Stoger na debiju končal črno s...
12.12.2017 | Evropske lige
Heynckes: Kakšen Leno, saj ima...
12.12.2017 | Evropske lige
Nagelsmann ni bil v stikih z D...
12.12.2017 | Evropske lige
Koln je zaklet: po vodstvu s 3...
10.12.2017 | Evropske lige
Bosz odpuščen, novi trener Dor...
10.12.2017 | Evropske lige
Peter Bosz: To je verjetno moj...
9.12.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Veliki junak prvega od dveh zaporednih naslovov Dortmunda v nemškem prvenstvu, Nuri Sahin, je včeraj doživel enega najlepših nogometnih večerov odkar je po šampionski sezoni zapustil Porurje in se preselil v Madrid. Ob zmagi proti Freiburgu je dosegel dva gola in nakazal na to, da bi lahko predstavljal pomembno okrepitev kluba, ki letos meri na sam evropski vrh. Sahin meni, da je bil Dortmundu zaradi zaupanja dolžan veliko.

"Ta dva gola sem dolgoval klubu. Zame sta bila zadetka zelo pomembna. Trener mi je ves čas govoril, da bosta prišla slej kot prej in res sem imel precej dober občutek. Vedel sem, da lahko igram dobro, saj je bil na stadionu tudi moj sin. Moralo se je zgoditi nekaj posebnega in res se je,"
je povedal Sahin, ki kar ne more prehvaliti kluba v katerem je preživel najboljša obdobja svoje kariere.

"Ni vse le zaradi trenerja. Vsi v klubu me podpirajo na enak način kot trener in česa takšnega si lahko deležen le tukaj. Še vedno jim veliko dolgujem, mislim pa, da sem vsaj tokrat moštvu pomagal do pomembne zmage," je povedal 24-letni turški reprezentant.
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 1
OGLAŠEVANJE