Uredništvo    5. junij 2017
Dortmund je znova razširil "draguljarno"

Dortmund speljal bisera PSG

Nemški velikan Dortmund je izkoristil priložnost in v svoje vrste zvabil nadarjenega francoskega branilca Dana-Axla Zagadouja, ki v Nemčijo prihaja iz Paris Saint Germaina.
SORODNE NOVICE
Pulišić podrl rekord Donovana
15.12.2017 | Evropske lige
Kahn: Moral bi v United
15.12.2017 | Evropske lige
Napadalec Atletica mora garati
15.12.2017 | Evropske lige
PSG z Oblaka na Donnarummo
15.12.2017 | Evropske lige
Cristiano? Včasih ne bi smel ....
15.12.2017 | Evropske lige
Gigijev dres na posebno mesto
15.12.2017 | Evropske lige
(foto: /)
Francoski velikan Paris Saint Germain je plačal davek oklevanja pri podpisu profesionalne pogodbe z enim najbolj nadarjenih igralcev v mladinski akademiji Danom-Axlom Zagadoujem, ki je sicer kapetan francoske reprezentance do 18 let. Rosno mladi branilec ni podaljšal pogodbe s Paris Saint Germainom, za Dortmund pa predstavlja velik ulov, saj se je zanj resno potegoval tudi angleški Manchester City.

"Namensko sem se odločil za Dortmund, saj gre za klub, ki slovi po odlični integraciji mladih igralcev in njihovem razvoju. Zelo se veselim spoznavanja z novimi soigralci in igranja pred slavnimi Dortmundovimi navijači. V Dortmundu želim nogometno dozoreti in postati uveljavljen nogometni profesionalec,"
je povedal Zagadou.
Zagadou je že tretja okrepitev Dortmunda pred pričetkom nove sezone. Na Westfallen se bosta preselila tudi dosedanji branilec Leverkusna Omer Toprak ter nadarjeni vezist Monchengladbacha Mahmoud Dahoud.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE