Uredništvo    4. april 2013
x

Dobro igrali, slabo streljali

Jürgen Klopp in Manuel Pellegrini sta zadovoljna s prvo tekmo med Malago in Dortmundom. Priložnosti ni bilo malo, predvsem na strani nemškega prvaka, vendar so vse po vrsti ostale neizkoriščene.
SORODNE NOVICE
Potrjeno: Prispela prva ponudb...
20.1.2018 | Evropske lige
Heynckes: Aubameyang in Dembel...
20.1.2018 | Evropske lige
Liga prvakov 2018/19: Za kvali...
19.1.2018 | Evropski pokali
Aubameyang izpadel iz kadra Do...
18.1.2018 | Evropske lige
Wenger ne spoštuje Dortmunda, ...
18.1.2018 | Evropske lige
Cena za Aubameyanga je 70 mili...
18.1.2018 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Malaga in Borussia Dortmund sta se sinoči razšli brez zadetkov (0:0). To seveda pomeni, da bo zmagovalca obračuna dala šele povratna tekma. Vseeno pa bodo, glede na potek dogodkov na igrišču, z "ničlo" na prvi tekmi bolj zadovoljni v domačem taboru. Trener Manuel Pellegrini je zadovoljen predvsem s tem, ker njegovo moštvo ni prejelo zadetka: "Tekma je bila zelo dobra. Mislim, da so gledalci lahko zadovoljni. Dortmund je odličen. Ajaxu so zabili štiri gole, zabili so Manchester Cityju, Realu... Tekma je bila odprta, tudi ta obračun je odprt. V Dortmundu moramo tekmo predvsem dobro začeti."

Z 0:0 ne more biti nezadovoljen niti Jürgen Klopp, čeprav priznava, da so njegovi nogometaši sinoči kar precej grešili: "Nismo zadeli, na koncu pa smo morali ostati zbrani, da smo iztržili ta rezultat. Nekako smo izgubili našo odločnost, Malaga pa je igrala vse bolje in bolje. Smo pa vseeno odigrali dobro tekmo. Z 0:0 lahko živimo. Marsikaj smo naredili dobro, manjkal pa je konkreten zaključek. Vemo, kaj moramo storiti na povratni tekmi."
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE