Uredništvo    13. maj 2017
V Dortmund vse bolj napeti odnosi med vodstvom in trenerjem

Bom ostal? Težko je ...

Trener Dortmunda Thomas Tuchel je javno priznal, da je po sporu z direktorjem kluba Hansom-Joachimom Watzkejem njegova prihodnost na klopi zelo negotova.
SORODNE NOVICE
Bundesliga: Bayern v gosteh pr...
16.12.2017 | Evropske lige
Pulišić podrl rekord Donovana
15.12.2017 | Evropske lige
Kahn: Moral bi v United
15.12.2017 | Evropske lige
Napadalec Atletica mora garati
15.12.2017 | Evropske lige
Cristiano? Včasih ne bi smel ....
15.12.2017 | Evropske lige
Dortmund? Van Gaal nima časa z...
14.12.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
V Dortmundu vse bolj kaže na to, da bo v novi sezoni rokave zavihal nov trener. Stolček Thomasa Tuchla se že cel teden dni neusmiljeno trese, bolj kot športni uspehi oziroma neuspehi pa naj bi na to vplival njegov spor z direktorjem Hansom-Joachimom Watzkejem, s katerim naj bi se sprl zaradi nesoglasij glede nadomestnega datuma po odpovedi prve četrtfinalne tekme Lige prvakov proti Monacu.

Tuchel je pred odhodom moštva v Augsburg namignil na to, da se njegov čas na klopi hitro bliža koncu.

"Nisem pravi naslov za odgovore na ta vprašanja. Po tednu, ki je za nami, bi bilo z moje strani naivno dejati, da bo vse teklo naprej tako kot doslej. Kljub temu sem dovolj močan, da to pustim ob strani in se osredotočim na svojo nalogo. Če bi me vprašali še pred nekaj tedni, bi vam odgovoril, da verjamem v to, da bom tudi v prihodnji sezoni trener tega moštva. V zadnjem času je bilo izrečenih toliko laži, da je bila moja meja tolerance dramatično presežena," je povedal Tuchel.

V nemških medijih že potekajo ugibanja o tem, kdo bi utegnil sesti na stolček drugega največjega nemškega kluba. Močan favorit naj bi bil trener Niceja Lucien Favre, nekateri omenjajo tudi Hoffenheimovega "wunder trenerja" Juliana Nagelsmanna.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE