Damjan Tratnik   14. november 2016
Najhitrejši človek na svetu bo treniral z Dortmundom

Bolt bo treniral z Dortmundom

Direktor nemškega velikana Dortmunda Hans-Joachim Watzke je potrdil, da bo najhitrejši človek na svetu Usain Bolt opravil nekaj treningov z ekipo.
SORODNE NOVICE
Stoger na debiju končal črno s...
12.12.2017 | Evropske lige
Heynckes: Kakšen Leno, saj ima...
12.12.2017 | Evropske lige
Nagelsmann ni bil v stikih z D...
12.12.2017 | Evropske lige
Koln je zaklet: po vodstvu s 3...
10.12.2017 | Evropske lige
Bosz odpuščen, novi trener Dor...
10.12.2017 | Evropske lige
Peter Bosz: To je verjetno moj...
9.12.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Jamajčan Usain Bolt, najhitrejši človek na svetu in dobitnik devetih zlatih olimpijskih medalj, obožuje nogomet. Obožuje ga tako močno, da bi se v njem rad preizkusil, vsaj delno pa se mu je želja uresničila, saj so ga v Dortmundu povabili na nekaj treningov, na katerih bo lahko pokazal svoje nogometno znanje.

"Odločitev o tem smo sprejeli že pred časom. Izvršni direktor Pume Bjorn Gulden, ki je član uprave našega kluba, je razkril, da si Usain na vso moč želi trenirati z nami. Za nas to ni problem. Tudi trenerju je ideja všeč," je povedal direktor kluba Hans-Joachim Watzke. "Seveda nas ne bo obiskal v tednu, ko bomo imeli obveznosti v Ligi prvakov, morda pa bo z nami v času priprav. Zelo smo veseli in to jemljemo kot veliko čast."

Tridesetletni Bolt, ki v kratkem načrtuje konec svoje bleščeče atletske kariere, sicer goreče navija za Manchester United in sanja o tem, da bi nekoč nase nadel majico rdečih vragov.

"Če bi dobil priložnost, da zaigram za Manchester United, bi se mi uresničile sanje. To bi bilo epsko."
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE