Damjan Tratnik   28. oktober 2010
Ivan Klasnić naj bi se v Angliji znašel v resnih težavah

Posilil 17-letnico?

Kot kaže, se je hrvaški nogometaš Ivan Klasnić znašel v sila neprijetnih težavah. Policija naj bi ga aretirala, ker je v Manchestru menda posilil sedemnajstletno dekle.
SORODNE NOVICE
City zmagal že 14. zapovrstjo ...
10.12.2017 | Evropske lige
City je gospodar Manchestra in...
10.12.2017 | Evropske lige
Conte: Govoriti o naslovu je m...
10.12.2017 | Evropske lige
Defoe v slogu Van Bastna in Os...
10.12.2017 | Evropske lige
Če ne marate Manchester Cityja...
10.12.2017 | Evropske lige
Mourinho: Malo vetra in igralc...
9.12.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Novica je prišla iz Nemčije, kljub temu, da je uradno še nihče ni potrdil, pa je kljub temu zanimiva - najboljši strelec hrvaške reprezentance na evropskem prvenstvu leta 2008 Ivan Klasnić naj bi posilil 17-letno dekle iz Manchestra. Izkušeni 30-letnik je trenutno član Boltona, kluba iz Premier League, po poročanju Bilda pa naj bi se dogodek zgodil v ponedeljek, in sicer okoli pete ure zjutraj. Policija naj bi Klasnića medtem že aretirala in zaslišala, a ga po plačilu varščine pustila nazaj na prostost.

Bild sicer piše, da je dobil uradno potrditev s strani policije o tem, da je bil Klasnić zares pridržan. Prav tako so se dokopali do podatka, da naj bi moral nekdanji nogometaš St. Paulija, Werderja iz Bremna in Nantesa znova zglasiti na začetku novembra. Klasnić včeraj ni bil na voljo za komentar. V Angliji smo bili sicer v preteklosti že nekajkrat priča podobnim zgodbam. Nekatere so se izkazale za resnične, v številnih drugih primerih pa je hitro postalo jasno, da se za vsem skrivajo zgolj dekleta, pretirano željna medijske pozornosti.
OGLAŠEVANJE