Damjan Tratnik   19. september 2011
Ivan Klasnić v težavah zaradi rdečega kartona

Če bi bil mlajši...

Ker je bil po neumnem izključen na tekmi proti Norwich Cityju, bo Ivan Klasnić verjetno kaznovan. Trener Boltona Owen Coyle mu je povedal precej pikrih.bo
SORODNE NOVICE
Mourinha ne kritizirate, ker i...
12.12.2017 | Evropske lige
Chelsea v Huddersfieldu lovi U...
12.12.2017 | Evropske lige
BBC je okronal Mohameda Salaha
11.12.2017 | Evropske lige
Guardiola: Zmagali smo, ker sm...
11.12.2017 | Evropske lige
Nad Mourinha z mlekom in vodo
11.12.2017 | Evropske lige
City zmagal že 14. zapovrstjo ...
10.12.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Bolton je minuli konec tedna še petič zapored izgubil na domačih tleh. Na tekmi angleškega prvenstva ga je z 2:1 premagal Norwich City, po tekmi pa je trener Boltona Owen Coyle jezo izlil tudi na Ivana Klasnića. Izkušeni nogometaš iz Hrvaške je prejel rdeči karton, česar pa si po mnenju Coyla preprosto ne bi smel privoščiti.

"Ker si je Ivan dovolil neumnost, sta se morala Davies in Tuncay pošteno žrtvovati na igrišču. Bo Klasnić kaznovan? Rekel bom le to, da dobro ve, kaj si mislim o vsem skupaj. Včasih tako stvar še lahko razumeš, če gre za mladega in neizkušenega nogometaša. Se pač zgodi v trenutku, ko so strasti razvnete. Toda Klasnić je izkušen nogometaš. Ima celo reprezentančne izkušnje, skozi celotno kariero je igral na najvišji ravni. Ivan se zelo kesa, toda dejstvo je, da si tega ne bi smel privoščiti. Ko v tej težki ligi ostaneš z igralcem manj, je pač vse skupaj še toliko težje," je 31-letniku kar nekaj pikrih povedal trener kluba s štadiona Reebok.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE