Damjan Tratnik   16. avgust 2012
Fabrice Muamba bo verjetno ostal v svetu nogometa

Bolton mu odpira vrata

Čeprav je moral končati kariero, ima Fabrice Muamba možnost, da še naprej ostane tako v nogometu kot tudi pri Boltonu. Pri angleškem klubu so mu odprli svoja vrata.
SORODNE NOVICE
Za Rooneyja je od Cityja boljš...
17.12.2017 | Evropske lige
V slačilnici Manchester Cityja...
17.12.2017 | Evropske lige
Kyle Walker je eden najboljših...
17.12.2017 | Evropske lige
Guardiola nima besed za De Bru...
17.12.2017 | Evropske lige
Tottenham nemočen proti stroju...
16.12.2017 | Evropske lige
Klopp: Biti prvi med ostalimi ...
16.12.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Srečni nesrečnež Fabrice Muamba se je moral v sredo posloviti od aktivnega igranja nogometa, toda to ne pomeni, da se bo 24-letnik dokončno poslovil od tega športa. Kaj se je pred približno pol leta zgodilo z Muambo, je vsem dobro znano. Fantu je kar med tekmo odpovedalo srce, kar nekaj časa je bil celo klinično mrtev. Številni so bili prepričani v črn scenarij, toda Muamba je skoraj čudežno okreval. Popolnega čudeža kljub temu nismo doživeli in vezist je moral končati kariero. Toda pri njegovem zadnjem klubu Boltonu pravijo, da so njihova vrata še naprej odprta, Muambi nameravajo ponuditi vlogo, ki mu bo omogočala, da bo še naprej aktiven v svetu nogometa

"Če želi videti, kako potekajo stvari v trenerskem poslu, potem mu bomo z največjim veseljem pomagali," je obelodanil trener Boltona Owen Coyle in pristavil: "Smo zelo družinski klub, zato želimo seveda pomagati ljudem, ki so tako ali drugače povezani z nami. Fabrice dobro ve, da so mu naša vrata odprta, in če se bo odločil priti prav vsak dan, bom z največjim veseljem ves čas sodeloval z njim. Obožujemo ga, to mu je jasno, kakor tudi, da se ti občutki ne bodo nikdar spremenili. A seveda se bo moral Fabrice sam odločiti, kako naprej. Mi bi ga sprejeli z odprtimi rokami."
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 1
OGLAŠEVANJE