Anže Zajič   17. julij 2011
Gaston Ramirez bi rad na vsak način zapustil Bologno

Počuti se kot zapornik

Mladi in nadarjeni urugvajski nogometaš Gaston Ramirez bi rad na vsak način zapustil vrste Bologne, toda pri italijanskem prvoligašu so brez posluha za njegove zahteve.
SORODNE NOVICE
SPAL bo Partizanu speljal odli...
18.1.2018 | Evropske lige
Juventus bo za Cana naredil vs...
18.1.2018 | Evropske lige
Sturridge? Če že, samo na poso...
18.1.2018 | Evropske lige
Milinković-Savić ni naprodaj!
16.1.2018 | Evropske lige
Juventus želi vse tri lovorike...
16.1.2018 | Evropske lige
Lisandro Lopez okrepil obrambo...
15.1.2018 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Gaston Ramirez, 20-letni nogometaš iz Urugvaja, je želja kar nekaj znanih evropskih klubov, kljub temu pa ga pri Bologni ne želijo kar tako prodati. In to Južnoameričana na začasnem delu v Italiji kar malce jezi. Pač ne skriva: rad bi odšel drugam, želi prestopiti v večji klub. Aprila naj bi ponudbo zanj poslal tudi Manchester City, ki pa v svoji nameri ni bil uspešen.

"Rad bi igral klub, ki se bori za evropske lovorike," je vse prej kot skromen nekdanji član Penarola, ki nadaljuje: "To bi bilo bolje zame in za mojo kariero. Toda Bologna me v tem trenutku noče spustiti in počutim se kot zapornik. Ne bi bilo slabo, če bi se pri mojem klubu spomnili, da nisem niti pisnil, ko štiri mesece nisem prejel plače. Zame so plačali vsega tri milijone evrov, koliko jih sploh želijo v zameno? Seveda, sem nogometaš Bologne, toda kljub vsemu sem jaz tisti, ki se bo odločil, ali bom ostal ali ne."

Oglasili so se tudi pri klubu Reneja Krhina in v sporočilu za javnost zapisali: "Bologna Ramirezovim agentom svetuje, naj svojo energijo porabijo za kaj drugega, bolj pozitivne stvari, saj v našem klubu nikakor ne bomo pristali na takšne igrice. Ramirez ima z nami podpisano veljavno pogodbo in klub je tisti, ki se bo odločil, kdaj ga bo prodal. Doslej nismo prejeli prav nobene ponudbe zanj."
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 5
Starejši naprej | Novejši naprej
TrueArsenalFan 18.7.2011, 01:06 Prijavi komentar
chelsea4life a se ti pa ne zdi, da bi jo mogu tut igralc upoštevat ? :) _blazhek_ lej to da primerjaš delo v merkatorju in nogomet je čisto napačno in dokazuje da nimaš pojma ubistvu ? a se ti slučajno zdi, da ko greš u merkator delat podpišeš pogodbo ? no daj ne me smejat. Čist preveč je tega, da igralci s pomočjo medijev izsiljujejo prestope in se delajo boge, zraven jim pa čisto nič ne fali...
Messiniesta 18.7.2011, 00:11 Prijavi komentar
ja pa z Barco so ga tud ze povezoval..
Legendos 17.7.2011, 23:04 Prijavi komentar
''Zame so plačali vsega tri milijone evrov.'' samo 3 mljone ja...
chelsea4life 17.7.2011, 20:33 Prijavi komentar
TrueArsenalFan kaj pa spoštovanje pogodbe...plače in itd. ??
TrueArsenalFan 17.7.2011, 19:43 Prijavi komentar
Bologna ima prav ! Mislim, če bi vsak igralec odšel, kadar bi hotel, zakaj bi taj sploh še podpisovali pogodbe ?
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE