Miran Zore   1. avgust 2010
Dedič je dobil novega konkurenta

Nov napadalec, težave za Dediča?

Zlatko Dedič je po Korejcu Jong Tae-Seju dobil novega konkurenta v napadu Bochuma. Nemškemu drugoligašu se je namreč zdaj pridružil še Mahir Saglik.
SORODNE NOVICE
Dortmund bi obrambo dopolnil s...
17.1.2018 | Evropske lige
Dortmund od Basla kupil Akanji...
15.1.2018 | Evropske lige
Prihodnjo sezono bo trener Bay...
14.1.2018 | Evropske lige
Bundesliga: Dortmund remiziral...
14.1.2018 | Evropske lige
Dortmund znova suspendiral Aub...
14.1.2018 | Evropske lige
Leipzig: Keita ostaja do junij...
14.1.2018 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Zlatko Dedič je kljub izpadu Bochuma iz Bundeslige ostal pri Bochumu. Njegova pogodba z novopečenim nemškim drugoligašem je namreč še vedno veljavna, povrhu vsega pa se pogoji v njej ob izpadu v drugo ligo niso spremenili. Toda vprašanje je, koliko bo slovenski reprezentant v novi sezoni igral, kajti v zadnjem času sta v Bochum prišla kar dva nova napadalca! Kot prvi je prišel "korejski Rooney" Jong Tae-Se, zdaj pa se je Bochum okrepil še z Mahirjem Saglikom iz Wolfsburga. Saglik je star 27 let, je turškega porekla, a je rojen v Nemčiji. Član Wolfsburga  je zadnji dve leti, ki ju je preživel na posojah pri Paderbornu in Karlsruheju. Pred tem je igral pri manjših nemških klubih, drugo nemško ligo, v kateri bo v novi sezoni igral Bochum, Saglik zelo dobro pozna.

Mar nova imena v napadu Bochuma pomenijo, da utegne Zlatko Dedič zamenjati sredino? Iz italije so nedavno prišle novice, da se za njegove usluge med drugimi zanima Cesena.

Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 11
<< < | 1 | 2 | > >> Starejši naprej | Novejši naprej
marino284 5.8.2010, 14:52 Prijavi komentar
dedić je kren jst bo namest dedića dau matavža notr dedić je kr en kva bi dau da ne bo nc igrau u bochumu
primusx 3.8.2010, 13:17 Prijavi komentar
njegova glavna naloga v reprezentanci ni doseganje zadetkov. Pečnik in Ljubijankič sta drugačen tip igralca od njega in imata tudi drugačne naloge od njega. Njegova borbenost in tek po igišči sta neprecenljiva, zato nvm zakaj pljuvate po njem.
farkas 2.8.2010, 10:42 Prijavi komentar
Dedič izjemno teče in se trudi.
Grga1108 1.8.2010, 22:01 Prijavi komentar
carraro ....ma besedo ;)) .... in Pečnik in Ljubljankič sta bolša od njega....prehitr so ga dvignl med zvezde čeprou je dosegu sam1 !! pomembn gol...fali pa po 3 100% na tekmo!
kokio 1.8.2010, 21:58 Prijavi komentar
Se strinjam z zadnjimi komentarji. Dediča izjemno cenim. Četudi izgubi dost žog na kaki tekmi, si žogo slabo zaustavi..v glavnem. Ni point v tem. Dedič ni target man, ki mu je prioriteta doseganje zadetkov. Njegov prispevek k rezultatu se ne vidi s hitrim pogledom. On preteče ogromno. Je agresiven. Se vrača v vazno linijo. Vrši pritisk. In ravno to "da greš do konca" prinese neko situacijo ki ustvari priložnost, akcijo..tudi gol. Včasih tudi Dedič zadane. Včasih tudi tako pomemben gol, kot je bil proti Rusiji. Zlatko je izjemno pomemben igralec in koristen reprezentanci. Ampak za nekatere so pomembni samo zadetki in asistence. Ostali so nepomembni. Postavite 11terico 5 novakovičev. Po logiki kvazi strokovnjakov bi slovenija morala blesteti. MI pa vemo kako se bi odneslo.
SirMelo 1.8.2010, 21:31 Prijavi komentar
nenno80... v večini se strinjam s teboj samo Dediču manjka nekaj, kar ima večina napadalcev neke povprečne, da ne govorim o vrhunski klasi in to je odmerjen, plasiran strel... Dedič do sedaj, ko se mu je ponudila kakšna priložnost za gol je zmeraj vdaril po žogi "na puno" sej to je ok samo, če bi včasih odmeril svoj strel in vdaril bol plasirano bi verjetno dal še več golov... mogoče res ne vdari vedno maksimalno po žogi ampak v večini pa in to se mi zdi njegova največja napaka sicer pa kapo dol fant igra vsaj v reprezentanci tako, da dušo in srce pusti na igrišču in dokler bo tako je vsekakor dobrodošel.
Nobody 1.8.2010, 17:38 Prijavi komentar
se strinjam s tabo nenno80 :) :) dedič je dober :) in boljši od obeh novih igralcev :)
saso1x 1.8.2010, 17:13 Prijavi komentar
Dedič je boljši od teh dveh napadalcev
cararro 1.8.2010, 16:38 Prijavi komentar
žal mi je da moram to povedat ampak je res... Zlatko Dedič ni nikoli biu dober igralec. premalo zagnan je in dosega veliko VELIKO premalo zadetkov... Tista njegova predstava proti RUSIJI v Mariboru je bila res vrhunska in če bi vsako tekmo tako igral bi biu v rangu z Gilardinom in podobnimi vendar žal je bila one time thing... tudi gol ni biu nevem kakšen le nogo je podstavil nato v 2. delu tekme zgrešil 1 na 1 120% priložnost xD Dedič NI dober... vi mediji ste ga povzdvignili v zvezde. napaka! celo več... zaradi enega usranega gola proti rusiji ste ga primerjali z Legendranim Zlatkom ZAHOVIČEM!!! kei je tma?? zdei pa mate SUPER DEDIČA! Zlatan Ljubljankič in Nejc Pečnik sta velik boljša od njega... čez leto ali dve pa ga bo še Timmy Matavž prehitel...
farkas 1.8.2010, 16:31 Prijavi komentar
pa je kljub vsemu za slo dosegel odločilni gol tisti proti rusiji
<< < | 1 | 2 | > >> Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE