Miran Zore   21. december 2010
Brez ustrezne odškodnine ne bo šlo

Ernst: Dedič lahko gre, toda...

Direktor Bochuma Thomas Ernst je potrdil zanimanje Boltona in Leicester Cityja za Zlatka Dediča in potrdil, da bi Slovenec lahko zapustil klub, a le ob primerni odškodnini.
SORODNE NOVICE
Hertha po Ibri še po Ronalda
17.6.2017 | Evropske lige
Dedić ostaja v Nemčiji
31.8.2016 | Slovenski nogomet
Olimpija? Ostalo le pri pogovo...
30.8.2016 | Slovenski nogomet
Ni konec, dokler ni konec
21.4.2016 | Evropske lige
Heskey kar dvakrat rešil Leice...
20.3.2016 | Evropske lige
Ni plač! Alarm!
1.12.2015 | Evropske lige
(foto: splet)
Včeraj smo poročali, da je Zlatko Dedič zanimiv angleškima kluboma Boltonu in Leicester Cityju. Napadalec iz Kopra v svoji drugi sezoni pri nemškem Bochumu, ki letos igra v drugi nemški ligi, ni najbolj zadovoljen, česar ne skriva. Trener Friedhelm Funkel mu ne zaupa najbolj, saj Dedič ne dobiva polne minutaže. Odhod je torej dejansko zelo možen, čeprav je po drugi strani tudi res, da se Dediču ne mudi nikamor, v Nemčiji se je namreč ustalil, zadovoljen pa je tudi s pogodbo, ki preneha veljati leta 2012.

A vrata iz kluba so mu na široko odprta. Direktor Thomas Ernst je to potrdil, vendar poudaril, da Dedič lahko odide le ob primerni odškodnini: "Če bo Zlatko Dedič želel zapustiti naš klub, bomo morali najti najboljšo rešitev. Zahtevali bomo določeno odškodnino."

Za Dediča je zanimanje med klubi vladalo že poleti, po svetovnem prvenstvu, vendar je tudi tedaj Bochum zahteval previsoko odškodnino, zato do prestopa tedaj ni prišlo.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE