Miran Zore   12. september 2011
Nobenega dogovora ni

Dedič verjetno že v prvi

Zlatko Dedič je s strani Bochuma Dynamu iz Dresdna posojen, vendar to ne pomeni, da proti svojemu klubu ne bo smel igrati. Tako vsaj trdijo pri Dynamu.
SORODNE NOVICE
Dedić ostaja v Nemčiji
31.8.2016 | Slovenski nogomet
Olimpija? Ostalo le pri pogovo...
30.8.2016 | Slovenski nogomet
Dedić spet v polno
24.10.2015 | Slovenski nogomet
Dedić zabil za obstanek
24.5.2015 | Slovenski nogomet
Dedić že tretjič zapovrstjo
8.3.2015 | Slovenski nogomet
Gol Dedića, poraz Omladiča
28.2.2015 | Slovenski nogomet
(foto: uradna spletna stran kluba)
Nocoj se bosta v drugi nemški ligi pomerila Bochum in Dynamo iz Dresdna. V nekaterih nemških medijih so se v zvezi s to tekmo pred dnevi pojavile informacije, da sta se omenjena kluba, ko sta izpeljala posojo Zlatka Dediča, dogovorila, da slovenski reprezentančni napadalec na medsebojnih tekmah ne bo smel igrati. Dogovor pa naj bi bil zapisan tudi v pogodbi. Toda to očitno ne drži. Pri Dynamu namreč zatrjujejo, da bo Dedič nocoj lahko igral.

"Pri Bochumu so to želeli, vendar smo to zavrnili, tako da Dedič lahko igra," je zatrdil Steffen Menze. Tudi Dedič naj o tem ne bi vedel nič, medtem ko pri Bochumu o podrobnostih dogovora molčijo, prepričani pa naj bi bili, da Dedič danes ne bo igral. 

A kot vse kaže bo primorski napadalec danes srečanje celo začel. Tako so pri Dynamu vsaj napovedali na svoji uradni spletni strani in dodali, da bo Dedič pred srečanjem še kako koristen pri pridobivanju informacij o nasprotniku.

Da bo nocoj proti klubu, kjer prave priložnosti na svojem najljubšem igralnem položaju ni dobil, tako kot tudi ni dobil izpisnice in je moral posledično na posojo, Zlatko Dedič močno motiviran, pa smo zagotovo lahko prepričani. Kdo ve, morda pa bo že danes, na svoji prvi tekmi, dosegel svoj ligaški prvenec v dresu Dynama.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE