Uredništvo    29. oktober 2011
Raul na razpotju

Če bo ostal, bo prejemal manj

V primeru, da bo Raul želel podaljšati svojo pogodbo s Schalkejem, bo moral znižati svoje apetite. Schalke in Real mu skupno na leto namenita sedem milijonov evrov.
SORODNE NOVICE
Heynckes: Aubameyang in Dembel...
20.1.2018 | Evropske lige
Bundesliga: Kampl pri domžalsk...
20.1.2018 | Evropske lige
Veter pretresal streho Volkswa...
20.1.2018 | Evropske lige
Zavrnil Maribor, podpisal za F...
19.1.2018 | Evropske lige
Uradno: Goretzka izbral Bayern...
19.1.2018 | Evropske lige
Aubameyang izpadel iz kadra Do...
18.1.2018 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Španski mediji poročajo, da se je Raul sestal s svojim zastopnikom Ginesom Carvajalom, s katerim je govoril na temo svoje prihodnosti. Znano je namreč, da ima nekdanji napadalec madridskega Reala pogodbo s Schalkejem podpisano le še za letošnjo sezono, kar pomeni, da bo junija prihodnje leto prost igralec. Služba pri Realu, če se bo odločil za upokojitev, ga že čaka, no, če se ne bo in bo v profesionalnem nogometu še naprej vztrajal, pa mu bo moral zastopnik najti novo pogodbo. 

Pri Schalkeju bi bili seveda izjemno veseli, če bi Raul svoje bivanje v Gelsenkirchnu podaljšal še za eno sezono. Veljaki klubi to ponavljajo na vsakem koraku. Toda prvo in zadnjo besedo bo imel Raul. Pa tudi denar. Raul na leto trenutno v svoj žep pospravi okrog pet milijonov evrov, kar je za zadolženi Schalke precejšnja obremenitev. Celo tako velika, da je v Gelsenkirchnu v prihodnje ne bodo več zmogli. Raul namreč poleg petih milijonov od Schalkeja prejema še dva milijona z naslova Reala iz Madrida, poroča Bild. Skrivni dogovor pa se izteče prihodnje leto. To pa pomeni, da bi Schalke, če bi že zmogel pet milijonov evrov letne plače, Raula moral prepričati nekako drugače, sedem milijonov evrov na leto v Gelsenkirchnu je pač nemogoče. 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 1
Starejši naprej | Novejši naprej
realmadred 29.10.2011, 11:18 Prijavi komentar
lepa igra raula 7 mil. letno pol pa v real nazaj kot pomočnik moua!!!!
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE