OSTALE NOVICE
Stran
od 2
6.1.2018
Evropske lige
Legendarni argentinski napadalec Carlos Tevez bo že tretjič v svoji karieri nase nadel majici Boca Juniors, ki je že potrdila njegov povratek po končani epizodi pri kitajskem Shanghai Shenhuaju.
0
19.12.2017
Evropske lige
Boca Juniors ne bo odrešila Carlosa Teveza, ki išče izhod iz Kitajske. Velikan iz Buenos Airesa je preko uradne izjave zatrdil, da z igralcem ni v stikih.
0
9.12.2017
Evropske lige
Predsednik Boca Juniors Daniel Angelici je priznal, da obstajajo dobre možnosti za to, da bo ljubljenec navijačev Carlos Tevez že tretjič v svoji karieri nadel majico velikana iz Buenos Airesa.
2
7.10.2017
Evropske lige
Če je večina članov argentinske reprezentance izpostavljena kritikam, pa si je aplavz v domovini prislužil vezist domače Boce Juniors Fernando Gago.
0
18.7.2016
Evropske lige
Potem ko se Boca Juniors ni uvrstila v finale pokala Libertadores, so se okrepile govorice, da bi Carlos Tevez lahko odšel drugam. Toda njegova pričakovanja so menda ogromna.
4
2.7.2016
Evropske lige
Argentinska nogometna zveza (AFA) po mnenju enega najpriljubljenejših nogometašev v državi, nekdanjega reprezentanta Carlosa Teveza, zanemarja svoje igralce.
0
22.1.2016
Evropske lige
So nogometaši, ki na zelenico iz tedna v teden pritečejo le zato, ker najlepšo igro na svetu vidijo kot svojo službo. A so tudi takšni, ki resnično čutijo grb na prsih. Od navijača do nogometaša - Nogomanijak.
23
7.4.2015
Evropske lige
Če bi Daniel Osvaldo lahko v Boco pripeljal dva svoja nekdanja soigralca iz Italije, bi se odločil za Andreo Pirla in Francesca Tottija. Obnorela bi Bombonero, je prepričan napadalec.
0
26.2.2015
Evropske lige
Problematični Daniel Pablo Osvaldo si je tudi pri Boci Juniors hitro nakopal jezo na glavo. Vodilni ljudje kluba iz Buenos Airesa ga želijo menda že poslati nazaj v Evropo.
7
9.2.2015
Evropske lige
Argentinskemu nogometašu Daniju Osvaldu grozi, da do poletja ne bo nič igral. No, ampak zdi se, da mu je bila le ponujena rešilna bitka. Je tik pred vrnitvijo nazaj v rodno domovino.
0
Stran
od 2