Uredništvo    15. december 2018
Argentinski velikan je ostal brez trenerja

Boca po porazu na Superclasicu doživela še en udarec

Boca Juniors je po porazu na najtežje pričakovanem Superclasicu vseh časov doživela še eno bridko razočaranje in sicer je klub zapustil človek, ki je med navijači užival izjemen ugled.
SORODNE NOVICE
Turški klub je nakopičil zvezd...
22.1.2019 | Mednarodni nogomet
Ronaldo je priznal, Alonso pa ...
22.1.2019 | Mednarodni nogomet
Norec je dočakal prvi velik tr...
22.1.2019 | Mednarodni nogomet
Partizan slavi, stadion je ura...
21.1.2019 | Mednarodni nogomet
adidas Exhibit: Nove kopačke, ...
21.1.2019 | Mednarodni nogomet
Stojanović končal v Sofiji, na...
21.1.2019 | Mednarodni nogometArgentinski velikan Boca Juniors bo po porazu v finalu pokala Libertadores prisiljen začeti iz začetka ter se pobrati po porazu na tekmi, ki je sprva v Argentini, nato pa počasi po celem svetu povzročila pravo histerijo. Poraz proti River Platu je tako dotolkel priljubljenega trenerja Guillerma Barrosa Schelotta, da je po nekaj neprespanih nočeh podal odstopno izjavo.

"Čeprav nisem osvojil pokala Libertadores, odhajam miren, saj vem, da smo s fanti dali čisto vse od sebe. Sprejel sem najboljšo možno odločitev," je povedal Schelotto, ki med navijači Boce uživa veliko priljubljenost, saj je bila že njegova igralska kariera močno povezana z Boco. Kot igralec je namreč s tem klubom kar trikrat osvojil pokal Libertadores, kot trener pa je moštvo vodil od sredine leta 2016 in vmes osvojil kar dva naslova argentinskega prvaka.

Argentinski mediji poročajo, da bi na enega najbolj prestižnih stolčkov v južnoameriškem klubskem nogometu lahko sedel nekdanji selektor Kolumbije Jose Pekerman.
 
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE