Miran Zore   21. julij 2010
Kam se bo preselil kapetan slovenske reprezentance?

Koren najbliže Blackpoolu

Robert Koren je še vedno brez kluba. Njegov agent Zoran Krneta se dogovarja z zainteresiranimi klubi, med katerimi naj bi bil Koren v tem trenutku najbliže angleškemu Blackpoolu.
SORODNE NOVICE
Chelsea hoče Andyja Carrolla
17.1.2018 | Evropske lige
Mourinho bo podpisal do 2021
17.1.2018 | Evropske lige
Aubameyang in Mkhtarjan skupaj...
17.1.2018 | Evropske lige
Nočem niti izgovoriti imena Ry...
17.1.2018 | Evropske lige
Liverpool bo Grujića poslal na...
16.1.2018 | Evropske lige
Conte: Sanchez? Mislim, da ne
16.1.2018 | Evropske lige
(foto: )
Vse bliže je trenutek, ko bo moral Robert Koren sprejeti odločitev in se priključiti pripravam katerega od klubov. Časa za razmislek je namreč vse manj, začetek sezone v praktično vseh najmočnejših evropskih ligah je pred vrati. Kapetan slovenske reprezentance pa je še vedno brez kluba. Nekdanji nogometaš West Bromwich Albiona, ki je z nastopom na svetovnem prvenstvu v Južni Afriki pridobil pomembno referenco v svoj življenjepis, je želja številnih klubov, o čemer smo v preteklih tednih pogosto poročali.

Pred časom je Korenov agent Zoran Krneta za Nogomanio potrdil, da je Korenova največja želja ostati v Angliji, kjer ima nekdanji nogometaš Celja tudi največ oboževalcev. Dobre igre in številni zadetki, tudi ena sezona v Premier League, seveda niso ostali neopaženi, za Korena so se zagreli predvsem manjši premierligaški klubi, pa tudi številni ambiciozni angleški drugoligaši. Simpatije je Koren požel tudi drugod - na Škotskem, v Španiji in tudi Nemčiji. Govorilo se je tudi o Italiji in predvsem Chievu.

Daily Mail pa zdaj poroča, da naj bi se Koren (znova) dogovarjal za prestop k novopečenemu angleškemu premierligašu Blackpoolu! Eden najstarejših klubov v Angliji se je v Premier League prebil skozi zahtevne kvalifikacije v minuli sezoni, zato sestavlja konkurenčno moštvo za novo sezono. Če bo del le-tega tudi Koren, bo znano že kmalu. Je pa gotovo nekaj - da bi Blackpool uspel privabiti Korena, bodo morali vodilni možje napeti vse svoje sile, kajti Blackpool predvsem s finančnega ni konkurenčen ostalim premierligašem, med katerimi je kar nekaj takšnih, ki bi si Korenovo plačo za razliko od Blackpoola zlahka privoščili.

Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 4
Starejši naprej | Novejši naprej
Dolen 21.7.2010, 15:44 Prijavi komentar
Boljše, pa da gre v Blackpool, pa če ima dobro sezono, so kljub morebitnem izpadu možnosti, da ga naslednjo leto kupi kakšen drug premierligaš.. samo da končno malo več igra..
demiensatlier 21.7.2010, 13:47 Prijavi komentar
Primeren klub zanj, upam da čim prej podpiše, da bomo navijali za Blackpool. Kje ste zdaj tisti ki ste verjeli da gre v Benfico?
Corelli 21.7.2010, 12:02 Prijavi komentar
Pametno je, da gre za manjši klub, kjer bi lahko veliko igral. Naj bo to Anglija, Španija ali pa nedajbože Italija.
benzo1337 21.7.2010, 11:41 Prijavi komentar
upamajmo .. da mu uspe...
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE