Anže Zajič   8. maj 2012
Blackburn drugoligaš, trener Steve Kean ne bo odstopil

Sam ne bo odšel

Čeprav je Steve Kean Blackburn prvič po več kot desetletju popeljal v drugo angleško ligo, noče niti pomisliti na to, da bi odstopil. Razmišlja o takojšnjem povratku med elito.
SORODNE NOVICE
Chelsea slavil v Huddersfieldu
12.12.2017 | Evropske lige
Coutinho: Boljši sem zaradi Kl...
12.12.2017 | Evropske lige
Giroud: Morda bi moral zapusti...
12.12.2017 | Evropske lige
Mourinha ne kritizirate, ker i...
12.12.2017 | Evropske lige
BBC je okronal Mohameda Salaha
11.12.2017 | Evropske lige
Guardiola: Zmagali smo, ker sm...
11.12.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Po 11 letih bo Blackburn spet igral v drugi angleški ligi. Usoda nekdanjega prvaka je bila zapečatena na ponedeljkovi tekmi proti Wiganu, ki je v gosteh slavil z 1:0, si priigral obstanek in tekmeca poslal med drugoligaše. Navijači Blackburna so pričakovano skandirali proti trenerju Stevu Keanu, kljub temu pa slednji pravi, da ne bo odstopil. Torej bo odšel le, če ga bo uprava odpustila. Kean sicer že nekaj časa nima ravno velike podpore navijačev, a slednjega to očitno ne gane kdo ve kako.

"Ne bom odšel. Z lastniki se bom usedel za isto mizo in se pogovoril, kako naprej. Sestaviti moramo načrt, s katerim se bomo takoj v naslednji sezoni vrnili med elito," pravi 44-letni nekdanji nogometaš, za katerega je vodenje Blackburna šele prva trenerska izkušnja v življenju. "Seveda smo obupani, nogometaši so povsem odreveneli. Težko je opisati, kakšno vzdušje je vladalo v garderobi po tekmi. Dali smo vse od sebe, a žal to ni bilo dovolj. Toda vrnili se bomo, po možnosti kar takoj. Rad bi zadržal kar največ nogometašev, rad bi ekipi dodal nekaj izkušenj, in potem se bomo lahko pobrali. Narediti moramo vse, da bomo kmalu spet v ligi, ki si jo zaslužimo," je še pristavil trener kluba z Ewood Parka.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE