Anže Zajič   9. december 2013
Policija v akciji, tudi Anglijo pretresa stavniška afera

Campbell in Montano pridržana

Policija v Veliki Britaniji je krenila v ofenzivo, zaradi suma nameščanja na nogometnih tekmah je aretirala šest oseb. Med pridržanimi tudi DJ Campbell, napadalec Blackburna.
SORODNE NOVICE
Paul Pogba: Lahko bi odšel k R...
13.12.2017 | Evropske lige
Chelsea slavil v Huddersfieldu
12.12.2017 | Evropske lige
Coutinho: Boljši sem zaradi Kl...
12.12.2017 | Evropske lige
Giroud: Morda bi moral zapusti...
12.12.2017 | Evropske lige
Mourinha ne kritizirate, ker i...
12.12.2017 | Evropske lige
BBC je okronal Mohameda Salaha
11.12.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
DJ Campbell, napadalec Blackburna, in Cristian Montano, vezist Oldhama, sta se znašla med šestimi osebami, ki jih je britanska policija aretirala zaradi suma nameščanje nogometnih tekem. V zadnjih dneh afera pretresa tudi Anglijo, ki se je dolgo časa zdela "čista", toda vse več je dokazov, da se takšno in drugačno nameščanje zaradi zaslužka na stavnicah dogaja tudi na Otoku. Oba omenjena kluba sta potrdila aretaciji Campbella in Montana; prvemu menda očitajo, da je prejšnji teden proti Ipswichu načrtno prejel karton rumene barve, seveda v zameno za zaslužek, drugi naj bi to skušal storiti oktobra proti Wolvesu, a mu ni uspelo.
 
Neuradno se govori, da je policija aretirala tudi Iana Goodisona, nogometaša Tranmereja, nekdanjega nigerijskega reprezentanta Sama Sodjeja in tudi njegovega brata Akpoja, ki prav tako igra za Tranmere. Pandorina skrinjica se je sicer še dodatno odprla po tem, ko je novinar pod krinko posnel Sama Sodjeja, kako se hvali, da lahko v zameno za denar namesti praktično karkoli, tudi v elitni Premier League
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE