Uredništvo    29. september 2012
Steve Kean ni več trener Blackburna

Blackburnov trener Kean odstopil

Angleški drugoligaš Blackburn je danes izgubil svojega trenerja. Steven Kean pritiska ni mogel več prenašati, zato je odstopil s trenerske funkcije.
SORODNE NOVICE
Wenger: Sanchez je pred vrati ...
18.1.2018 | Evropske lige
Liverpool je Grujića posodil v...
17.1.2018 | Evropske lige
Uradno: Walcott je Evertonov
17.1.2018 | Evropske lige
General Otamendi bo še dolgo p...
17.1.2018 | Evropske lige
Newcastle ostaja v primežu Mik...
17.1.2018 | Evropske lige
Študija UEFA: United zaslužil ...
17.1.2018 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Dve leti je trajala ljubezen med Blackburnom in Steveom Keanom. Včeraj pozno popoldne pa je bilo te ljubezni konec. 44-letni trener, za katerega je bilo vodenje Blackburna šele prva trenerska služba v karieri, se je namreč odločil, da pritiska ne more več prinašati, zato je odstopil. Kean je to storil po pogovoru z vodstvom kluba.

Kot razlog za svojo odločitev je navedezl nevzdržne razmere, vendar o podrobnosti Kean ni govoril. Rezultati zagotovo ne morejo biti glavni razlog, Blackburn je trenutno namreč tretji krog lige Championship, po sedmih odigranih tekmah ima 14 točk. Kean je bil v zadnjih mesecih sicer pogosto tarča nezadovoljnih navijačev, ki so celo bojkotirali tekme, a je imel vse do zadnjega podporo lastnika kluba. V nedogled pa kot kaže le ni šlo. Za izpad iz Premier League ga z "nogo" ni kaznovalo vodstvo kluba, z zamikom so to kot vse kaže storili navijači. 
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE