Zoran Milićev   22. oktober 2010
Nikola Žigić ne razmišlja o tem, da bi znova zamenjal klub

Vse to ga zelo zabava

Srbskega reprezentančnega napadalca Nikolo Žigića govorice o njegovi prihodnosti ne ganejo. Nogometaš Birmingham Cityja pravi, da je srečen pri svojem zdajšnjem klubu.
SORODNE NOVICE
City z absolutnim rekordom utr...
13.12.2017 | Evropske lige
Paul Pogba: Lahko bi odšel k R...
13.12.2017 | Evropske lige
Coutinho: Boljši sem zaradi Kl...
12.12.2017 | Evropske lige
Giroud: Morda bi moral zapusti...
12.12.2017 | Evropske lige
Mourinha ne kritizirate, ker i...
12.12.2017 | Evropske lige
BBC je okronal Mohameda Salaha
11.12.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Angleški prvoligaš Birmingham City je zanj plačal 6 milijonov funtov, Nikola Žigić pa doslej še ni dokazal, da je bil denar pravilno zapravljen. Reprezentant Srbije se po selitvi na Otok nikakor ne znajde in se je doslej na devetih tekmah le dvakrat vpisal med strelce. To mu je sicer uspelo prejšnji teden proti Arsenalu, toda navijači so od nekdanjega člana Racing Santanderja in Valencia pričakovali veliko več. Zaradi vsega tega niti ne čudi, da so se že pojavile govorice o tem, da naj bi 30-letnik razmišljal o odhodu drugam. Toda Žigić govorice odločno zavrača.

"Slišal sem za govorice, ki pa me predvsem in zgolj zabavajo," pravi nogometaš, ki naj bi bil tarča Sportinga iz Lizbone, in nadaljuje: "Sem nogometaš Birmingham Cityja in tukaj zares uživam. Kar želim, je nadaljevati kariero tukaj, prav tako bom naredil vse, da bom uspešen v dresu tega kluba. Šele poleti sem podpisal pogodbo, kljub temu, da mi še ni steklo, pa zelo uživam tukaj. Zavedam se, da bodo govorice vedno prisotne, toda z njimi se zares ne obremenjujem preveč. Verjamem, da mi bo šlo precej bolje od nog, ko se bom povsem prilagodil na drugačen način igranja nogometa."
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE