Anže Zajič   18. april 2011
Aleksander Hleb še ne ve, kaj ga čaka v naslednji sezoni

Slovo od Birminghama

S strani Barcelone posojeni vezist Birmingham Cityja Aleksander Hleb pravi, da se bo poleti poslovil od modro-belih. Najraje bi se vrnil nazaj k londonskemu Arsenalu.
SORODNE NOVICE
Liverpool je Grujića posodil v...
17.1.2018 | Evropske lige
Uradno: Walcott je Evertonov
17.1.2018 | Evropske lige
Roberto Assis: Ronaldinho je k...
17.1.2018 | Evropske lige
General Otamendi bo še dolgo p...
17.1.2018 | Evropske lige
Newcastle ostaja v primežu Mik...
17.1.2018 | Evropske lige
Študija UEFA: United zaslužil ...
17.1.2018 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Beloruski nogometaš Aleksander Hleb je sporočil, da v naslednji sezoni še ne ve, kje bo igral, zagotovo pa ne bo več nosil dresa Birmingham Cityja. Pri slednjem igra kot posojen s strani velike Barcelone, čeprav so bila pričakovanja ob njegovi vrnitvi v Anglijo ogromna, pa Hleb v modrem dresu kaj prida ni pokazal. In tudi sam priznava, da je za njim zares slaba sezona.

"Včasih sem mislil, da je lahko igrati pri klubih, kakršen je tudi Birmingham City. A temu ni tako, je precej težje, kot če si član Arsenala ali Barcelone. Tukaj se moraš boriti in se ves čas truditi. Predvsem moraš veliko teči in bolj malo podajati žogo. In zame je to nekaj novega. V tem sem sicer užival, ker sem doživel nekaj neznanega, toda sam vseeno raje igram in uživam v nogometu. Kljub vsemu se bom do zadnjega maksimalno trudil za City," pravi 29-letnik in nadaljuje: "Po koncu sezone se ne bom vrnil. Tukaj mi je lepo, vsi so dobri do mene, toda to preprosto ni moj slog nogometa. Barca? Je največji klub na svetu, pri katerem pa se ni lahko znajti, še zlasti, če nisi iz Španije. Vsem tujcem se je dogajalo in se dogaja, da ne igrajo redno. Trener Josep Guardiola bolj računa domačim nogometašem. Sam nisem dobil veliko priložnosti, zato bi najraje ostal v Premier League. Toda ne pri Cityju."

Hleb, bivši član Stuttgarta, je hkrati priznal, da bi se v trenutku vrnil nazaj k Arsenalu, pri katerem je preživel tri leta: "Ljubim Arsenal. Vedno bo v mojem srcu, toda zaenkrat je še prezgodaj, da bi govoril o novem klubu oziroma tem, kje bom igral v naslednji sezoni. Če bi se lahko vrnil v Arsenal, bi se takoj... Vse je možno, toda govorim bolj hipotetično: če bi dobil priložnost, bi se vrnil. Toda zares je prezgodaj govoriti o tem."
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 6
Starejši naprej | Novejši naprej
Timothy 19.4.2011, 14:36 Prijavi komentar
či gre naze v aresenal bo zihr kot del odškodnine za cesca :D
Kawky 18.4.2011, 19:33 Prijavi komentar
phoenix ne zatiskaj si oči, raul ti je čist prav povedu :)
raul 18.4.2011, 19:07 Prijavi komentar
ma kašn masc, villa je pa itek sam zabiju k mu je messi podaju zdj pa še to nemore. pa chigrinsky kva je blo z njemu za eno sezono na njemu zgubil 10 miljonov. milito je biu pa itak lukna u obrambi
phoenix 18.4.2011, 15:54 Prijavi komentar
raul ti si zmešan. Mascherano je rabil nekaj da se je prilagodil, zadnja 2 meseca igra vrhunsko. Villi je malo padla forma, še vedno je 3 strelec lige, milito pa je biu pred poškodbo steber obrambe.
Jufka Fekali 18.4.2011, 14:49 Prijavi komentar
Kaj pa bi šu v Arsenal, kopačke pucat?
raul 18.4.2011, 14:34 Prijavi komentar
ja tut takih je dost k je barca za njih dala velik denarja od njih pa nč kot npr. ibra, hleb, gabi milito, mascerano, villa isto ne zabija nč več
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE