Anže Zajič   12. september 2011
Škotski napadalec v primežu kokaina

Skrivali so O'Connorja

Občasni škotski reprezentant Garry O'Connor je tisti nekdanji član Premier League, ki je padel na dopinškem testu zaradi kokaina, a so to odgovorni skrili pred javnostjo.
SORODNE NOVICE
Kloppu ni všeč vzdevek "Fab Fo...
18.12.2017 | Evropske lige
City bi iz Pepa Guardiole nare...
18.12.2017 | Evropske lige
Liverpool blestel v Bournemout...
17.12.2017 | Evropske lige
Za Rooneyja je od Cityja boljš...
17.12.2017 | Evropske lige
V slačilnici Manchester Cityja...
17.12.2017 | Evropske lige
Kyle Walker je eden najboljših...
17.12.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Garry O'Connor - to je ime nogometaša, ki je menda pred časom padel na dopinškem testu, a so pri njegovem klubu pred javnostjo skrili, da so ga ujeli pri jemanju kokaina. Pri tem so imeli podporo tako angleške zveze kot tudi antidopinške komisije in še nekaterih drugih organizacij, in sicer zaradi tega, ker so vsi skupaj ocenili, da se bo tako nogometaš na najlažji način spopadel s svojimi demoni. O'Connor je tedaj igral za Birmingham City, čeprav zadeva ni bila predstavljena javnosti, pa je napadalec "v tišini" kljub vsemu odslužil določeno kazen - menda v obliki dvomesečne prepovedi igranja.

Dogodek naj bi se zgodil v sezoni 2009/10, ki jo je O'Connor v večini izpustil zaradi domnevnih težav s kolkom. Kasneje naj bi "elegantno" posojen Barnsleyju, ki ga je nato tudi odkupil, a hitro že odpustil, ko naj bi nogometaša v Edinburghu aretirali in pri njem našli - kokain. Sedaj je O'Connor član Hiberniana, pri katerem pa menda niso vedeli za vse njegove težave z zasvojenostjo.

Televizijska postaja Channel 4 naj bi v nocoj predvajani oddaji Dispatches potrdila vse zgoraj omenjeno, prav tako naj bi razkrila, da so v preteklosti na dopinškem testu zaradi opojnih substanc padli tudi številni drugi nogometaši, a njihove identitete nikoli niso bile razkrite pred javnostjo. V prvi vrsti seveda zaradi tega, da bi se lažje spopadli z zasvojenostjo.
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 2
Starejši naprej | Novejši naprej
DuLe 12.9.2011, 22:23 Prijavi komentar
Razumljivo da ni neko top ime... ampak veeno, če ga pa ne poznate pa slabo spremljate nogomet...
doktor 12.9.2011, 20:59 Prijavi komentar
kr neki... kdo ga pozna sploh...
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE