Uredništvo    30. september 2011
Chris Hughton zadovoljen po zmagi v Mariboru

Niso se vdali

Chris Hughton, trener angleškega drugoligaša Birmingham Cityja, je vesel, ker se njegovi varovanci v Ljudskem vrtu niso predali, čeprav je Maribor dobil prvi polčas.
SORODNE NOVICE
Astana noče podaljšati s trene...
8.12.2017 | Evropski pokali
Matjaž Kek s skalpom Milana za...
8.12.2017 | Evropski pokali
Ni denarja, ki bi kupil atmosf...
8.12.2017 | Evropski pokali
Bane Ivanović v slogu najboljš...
8.12.2017 | Evropski pokali
Huligani v Kijevu napadli TV e...
8.12.2017 | Evropski pokali
Liga Europa: Crvena zvezda v p...
7.12.2017 | Evropski pokali
(foto: Getty Images)
Ko sta branilec in vratar njegovega kluba z neverjetno napako poskrbela, da je Dalibor Volaš zadel za vodstvo Maribora, se je Chris Hughton lahko le prijel za glavo. Toda čeprav je bila napaka zares ogromna, je imel nekdanji nogometaš iz Irske po koncu tekme več kot dovolj razlogov za zadovoljstvo. Birmingham City je pač slavil v Ljudskem vrtu, potem ko je zaostanek z 0:1 spremenil v zmago z 2:1.

"Vesel sem, da smo zmagali, predvsem zaradi tega, ker smo dobili takšen gol in res si ne bi želel, da bi odločil tekmo. V drugem delu smo pokazali, da imamo značaj, da se ne predajamo. Tudi igralcem sem povedal, da se ne smejo vdati in to so tudi naredili. V drugem polčasu smo se vseskozi zelo dobro borili. O značaju veliko pove prav gol, ki smo ga prejeli, ker smo stopili skupaj, da se to ne bi ponovilo. O tem smo se pogovarjali med polčasom in vedel sem, da se lahko vrnemo boljši. Za nas je velik plus tudi igra Nikole Žigića, ki ga počasi vključujemo v ekipo, a je pokazal, koliko nam pomeni," je po tekmi na Štajerskem dejal 52-letni nekdanji trener Newcastle Uniteda.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE