Miran Zore   30. september 2011
Nikola Žigić zadovoljen zapušča Maribor

Imeli smo več sreče

Nikola Žigić priznava, da je imel Birmingham sinoči pač več sreče od Maribora. Kar 202 cm visoki napadalec je Mariborčanom čestital za korektno igro, posebej pa pohvalil navijače.
SORODNE NOVICE
Liga Europa: Benjamin Verbič p...
11.12.2017 | Evropski pokali
Potrjeno: Pirić gre v Maribor
11.12.2017 | Slovenski nogomet
Dvojec iz Zrinjskega zanimiv M...
11.12.2017 | Slovenski nogomet
Darko Milanič: Leto 2017 izjem...
10.12.2017 | Slovenski nogomet
Astana noče podaljšati s trene...
8.12.2017 | Evropski pokali
Matjaž Kek s skalpom Milana za...
8.12.2017 | Evropski pokali
(foto: SPS)
Medtem ko je večina nam manj znanih nogometašev Birminghama skozi mešano cono hitro, s kratkimi komentarji, odšla mimo slovenskih predstavnikov medijev (omeniti velja, da so sicer vsi zelo dostopni in prijazni), je Nikola Žigić, ki je za slovenske predstavnike sedme sile med vsemi najbolj zanimiv zaradi več razlogov, med novinarji kar dolgo postaval. Nogometaš, ki je od večine nas višji za dve, od nekaterih pa kar za tri glave, sinoči sicer ni zadel, vendar je s svojo pojavo na igrišču mariborskim branilcem povzročil kar nekaj težav. 

Četudi je vajen sijajnih navijaških kulis iz Španije in Anglije, po tekmi ni pozabil pohvaliti dobrega vzdušja na tribunah Ljudskega vrta: "Nocoj je bil lep večer. Lepo je bilo igrati tukaj, navijači so super. Vidimo se kmalu, ko bom tukaj gostoval s srbsko reprezentanco."

Čestitke za korektno borbo
Z izkupičkom sinočnje tekme je v Bački Topoli rojeni Žigić, ki je v Mariboru računal tudi na podporo sorodnikov in prijateljev, zadovoljen: "Dobili smo tri točke, po to smo tudi prišli sem. Nismo odigrali preveč dobro, toda v drugem polčasu smo si ustvarili priložnosti in dosegli dva zadetka, ki sta nocoj zadostovala za tri točke. Med polčasom smo se malce zamislili, kajti zaostajalo smo in se skušali prebuditi. Mislim, da smo imeli nocoj malce več sreče kot Maribor, tako da sem zelo zadovoljen. Ob tej priložnosti bo čestital nogometašem Maribora za korektno borbo, res lepo je bilo igrati tukaj."

Pričakuje še boljšo atmosfero
Obvezno vprašanje pred slovesom je bilo seveda vezano na prihajajočo reprezentančno tekmo med Slovenijo in Srbijo, ki jo bo gostil prav Maribor. Žigić o njej še ne razmišlja: "Uf, do tja je še daleč. Najprej me čakajo obveznosti v prvenstvu, z reprezentanco pa Italija. Do Slovenije je še daleč in res nerad govorim o tekmah, ki sledijo. Pričakujem pa lepo nogometno predstavo, na kateri bo pač zmagal boljši. Kdo je to, še ne vemo. Pričakujem podobno atmosfero kot nocoj, morda še malo boljšo, ker pač igra reprezentanca."
Nikola Žigić
(foto: SPS)
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 3
Starejši naprej | Novejši naprej
vidpro 30.9.2011, 13:53 Prijavi komentar
Nc od nc
IKE 30.9.2011, 12:14 Prijavi komentar
le zakaj le zakaj je to napisal ....res ne vem ...a mogoče ve kdo ? ( sarkazem )
Gonzalo Pipita 30.9.2011, 09:26 Prijavi komentar
(omeniti velja, da so sicer vsi zelo dostopni in prijazni) <---beri med vrsticami a miran?
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE