Miran Zore   26. september 2011
Nasprotnik Maribora trenutno šele 16. v drugi angleški ligi

Birmingham je remiziral

Birmingham City, ki v četrtek gostuje v Mariboru, je minuli konec tedna remiziral na prvenstveni tekmi proti Barnsleyju. Dvoboj sta spremljala Saša Gajser in Marko Lešnik.
SORODNE NOVICE
Crvena zvezda se bo pritožila ...
7.1.2018 | Evropski pokali
Zvezda zaradi Ratka Mladića br...
6.1.2018 | Evropski pokali
Benjamin Verbič v ekipi redneg...
11.12.2017 | Evropski pokali
Liga Europa: Benjamin Verbič p...
11.12.2017 | Evropski pokali
Astana noče podaljšati s trene...
8.12.2017 | Evropski pokali
Matjaž Kek s skalpom Milana za...
8.12.2017 | Evropski pokali
(foto: Getty Images)
Stadion St. Andrew's, na katerem bo v kratkem gostoval Maribor, je bil v soboto prizorišče obračuna osmega kroga lige Championship. Birmingham City, četrtkov nasprotnik Maribora v drugem krogu lige Europa, je gostil Barnsley in z njim remiziral. Povedli so gostje, že v prvem polčasu, ko se je v 33. minuti med strelce vpisal Butterfield. Da Birmingham, še v minuli sezoni član elitne Premier League, na koncu ni ostal povsem praznih rok, je z zadetkom v 86. minuti poskrbel Burke

Trener Birmingham Cityja Chris Hughton je na igrišče poslal naslednjo enajsterico: Myhill, Spector (od 56. Eliott), Ridgewell, Carr, Davies (od 9. Murphy), Caldwell, Burke, Beausejour, King, Wood (od 65. Žigić), Redmond. 

Na omenjenem srečanju so imeli Mariborčani svoja "vohuna". Saša Gajser, pomočnik Darka Milaniča, in strokovni vodja nogometne šole Marko Lešnik sta domov v Maribor zagotovo prinesla obsežne zapiske o angleški ekipi. Če bodo le-ti Milaniču in nogometašem v pomoč, bo znano že v četrtek zvečer, srečanje med Mariborom in Birmingham Cityjem se začne ob 19. uri.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE