OSTALE NOVICE
Stran
od 33
31.8.2017
Evropske lige
Bayer iz Leverkusna je tik pred zadnjim rokom za registracijo novih igralcev v Nemčiji potrdil prihod dosedanjega napadalca River Plateja Lucasa Alaria. Cena: približno 24 milijonov evrov.
3
29.8.2017
Evropske lige
Nogometna zveza Slovenije je uradno sporočila, da se Kevin Kampl zaradi urejanja klubskega statusa oz. prestopa ne bo pridružil reprezentančni akciji. Proti Slovakom in Litovcem bo Slovenija tako igrala brez bundesligaškega vezista.
23
Evropske lige
Bayer Leverkusen in Leipzig se dogovarjata okoli prestopa Kevina Kampla z zahoda na vzhod, vendar sta kluba po poročanju nemških medijev zaenkrat na različnih bregovih, kar se tiče odškodnine.
7
7.8.2017
Evropske lige
Do konca avgusta imajo klubi v prestopnem roku še čas, da okrepijo ekipe. Nekateri so se poletne tržnice lotili zelo zavzeto, drugi pa navijačem še niso ponudili dovolj razlogov za optimizem. Vrača se rubrika Ozadja!
43
18.7.2017
Evropske lige
Športni direktor Bayerja iz Leverkusna trdi, da se status Kevina Kampla ne glede na propadel prestop v kitajski Beijing nikakor ne bo spremenil. Namignil je na slovo Javierja Hernandeza.
0
14.7.2017
Evropske lige
Kevin Kampl ostaja pri Bayerju iz Leverkusna. Za zdaj. Njegov prestop na Kitajsko, kamor je želel slediti bivšemu trenerju Rogerju Schmidtu, je namreč padel v vodo. Razlog je odškodnina.
6
Evropske lige
Kevin Kampl čaka, čakal pa bo le še do 18. ure danes, ko morajo Kitajci skleniti posel z Bayerjem. Zapleta se pri načinu plačila odškodnine.
6
13.7.2017
Evropske lige
Bayer Leverkusen je pod svojo streho uspel združiti dvojčka Bender. Larsu, ki je v Leverkusnu kapetan ekipe, se pridružuje brat Sven, doslej član Dortmunda.
7
11.7.2017
Evropske lige
Kevin Kampl lovi zadnji vlak za prestop na Kitajsko. Potem ko je napovedal svoj odhod iz kluba, je očitno začel delati tudi težave, kajti trener Bayerja Heiko Herrlich ga je na enem od treningov poslal predčasno pod tuš.
8
9.7.2017
Evropske lige
Rudi Völler, športni direktor Bayerja iz Leverkusna, ostaja neomajen, ko gre za prodajo Kevina Kampla. Klub je postavil letvico, pod katero ne gre.
11
Stran
od 33