Anže Zajič   23. maj 2012
Tranquillo Barnetta ne bo več igral v Leverkusnu

Švicar odhaja iz Bayerja

Švicarski reprezentant Tranquillo Barnetta, ki je imel v tej sezoni precej težav s poškodbo, zapušča Bayer, čeprav so v Leverkusnu želeli podpisati novo pogodbo z njim.
SORODNE NOVICE
Zavrnil Maribor, podpisal za F...
19.1.2018 | Evropske lige
Uradno: Goretzka izbral Bayern...
19.1.2018 | Evropske lige
Aubameyang izpadel iz kadra Do...
18.1.2018 | Evropske lige
Wenger ne spoštuje Dortmunda, ...
18.1.2018 | Evropske lige
Cena za Aubameyanga je 70 mili...
18.1.2018 | Evropske lige
Dortmund bi obrambo dopolnil s...
17.1.2018 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Tranquillo Barnetta, reprezentant Švice, s katero se bo v kvalifikacijah za svetovno prvenstvo 2014 v Brazilija merila tudi Slovenija, si išče novega delodajalca, potem ko se je odločil, da ne bo več igral za Bayer. 27-letnik je v tej sezoni zaradi poškodbe kolena odigral zgolj sedem prvenstvenih tekem, toda pred tem je bil reden član udarne zasedbe Lekarnarjev. Slednji so sicer želeli z njim podpisati novo pogodbo, vendar se takšen scenarij ne bo uresničil.

"Tranquillo je zavrnil našo ponudbo in bo posledično 30. junija zapustil Bayer," je sporočil generalni direktor leverkusenskega kluba Wolfgang Holzhauser in dodal: "Zelo nam je žal, saj smo želeli podaljšati sodelovanje, toda nismo uspeli najti skupnega jezika glede finančnih pogojev pogodbe." Barnetta je za Bayer igral od leta 2004 dalje; vmes je bil posojen Hannovru, kariero pa je začel pri St. Gallenu, novemu klubu Džengisa Čavuševiča.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE