Uredništvo    17. februar 2016
Angleži hočejo Javierja Hernandeza

Nočemo ga prodati

Michael Schade, izvršni direktor Bayerja iz Leverkusna, je poudaril, da klub ne želi prodati Javierja Hernandeza. Če pa bo prišla kakšna ponudba, jo bodo v klubu preučili.
SORODNE NOVICE
Kahn: Moral bi v United
15.12.2017 | Evropske lige
Napadalec Atletica mora garati
15.12.2017 | Evropske lige
Cristiano? Včasih ne bi smel ....
15.12.2017 | Evropske lige
HSV za obstanek, Borussia za E...
15.12.2017 | Evropske lige
Dortmund? Van Gaal nima časa z...
14.12.2017 | Evropske lige
Lewandowski že med najboljšimi...
14.12.2017 | Evropske lige
(foto: uradna spletna stran kluba)
Javier Hernandez pri Bayerju iz Leverkusna igra kot prerojen, zato nekateri angleški klubi že več mesecev spremljajo njegove igre. Najbolj pri Arsenalu in Liverpoolu, ki utegneta Mehičana napasti po koncu sezone. Športni direktor Bayerja Rudi Völler je sicer že večkrat povedal, da Bayer ne želi prodati nikogar, še najmanj pa Hernandeza. Ker pa je jasno, da Bayer ni klub, ki lahko kar prosto zavrača ponudbe, zna biti poleti še vroče.

To je priznal tudi izvršni direktor Bayerja Michael Schade, ki je sicer ponovil Völlerjevo stališče: "Javier ima pogodbo. Njegov prestop k nam pomeni, da ga ne žene želja po denarju. Nikoli ni rekel, da želi oditi. Tukaj se dobro počuti, ker ve, da je cenjen. Imamo ekipo, ki mu dovoli igrati in to mu je koristilo. Pomaga nam, ampak tudi mi pomagamo njemu. Če bomo v prihodnji sezoni igrali v Ligi prvakov, bomo imeli lepe možnosti, da ga zadržimo."

Angleški klubi imajo veliko denarja. Z novo TV pogodbo si ga obetajo še več. Schade se tega zaveda, zato pravi: "Igralcev ne želimo prodajati. Želimo še izboljšati našo ekipo. Če pa bomo prejeli kakšno ponudbo, jo bomo zagotovo preučili. Smo namreč komercialna družba. Lahko rečem, da sta Kevin Kampl in Javier Hernandez skupaj pomembnejša od vsakega posameznika."
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE