Anže Zajič   3. junij 2013
Andres Palop okrepil vrste Bayerja

Na stara leta v Nemčijo

Andres Palop, ki je Sevilli pomagal do dveh zmag v pokalu UEFA, se je poslovil od Španije, po novem bo igral v Nemčiji. Pogodbo je podpisal z Bayerjem iz Leverkusna.
SORODNE NOVICE
Bundesliga: Šov v Hannovru, šo...
17.12.2017 | Evropske lige
Bayern lahko plača največ 60 a...
17.12.2017 | Evropske lige
Kahn: Moral bi v United
15.12.2017 | Evropske lige
Napadalec Atletica mora garati
15.12.2017 | Evropske lige
Cristiano? Včasih ne bi smel ....
15.12.2017 | Evropske lige
Dortmund? Van Gaal nima časa z...
14.12.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Star je 39 let, a se je šele sedaj prvič v karieri odpravil na tuje. Andres Palop se je po vrsto letih poslovil od Španije, po novem bo igral v Nemčiji, potem ko je podpisal za Bayer iz Leverkusna. S slednjim je sklenil enoletno sodelovanje, Bayerju zanj ni bilo potrebno plačati odškodnine, saj je veteranu potekla pogodba s Sevillo. V Andaluziji si je Palop kruh služil od leta 2005 dalje, pred tem je igral tudi za Valencio in Villarreal.

"Zelo sem vesel, ker bom po vseh teh letih lahko zaigral še v drugi državi. Bundesliga je postala zanimiva za vse igralce, Bayer še zlasti, saj sodi med najboljše nemške klube. Ker bo igral v Ligi prvakov, ki je še toliko bolj zanimiv," pravi Palop, športni direktor kluba Rudi Völler je prestop pokomentiral z naslednjimi besedami: "Potem ko se je Michael Rensing odločil za prestop k Fortuni, smo iskali izkušenega vratarja, na katerega bi se lahko zanesli, če bi bil Bernd Leno na stranskem tiru. In tudi vratarja, od katerega bi lahko Bernd na treningih kar največ odnesel. Vse to smo našli v Andresu Palopu."
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE