Uredništvo    6. oktober 2016
Rudi Völler podpira Kevina Kampla

Katanec edini, ki se ne javi

Kevin Kampl je velik profesionalec, opozarja športni direktor Bayerja iz Leverkusna Rudi Völler, ki ugotavlja, da je Srečko Katanec za razliko od ostalih selektorjev edini, ki s klubom ni nikoli vzpostavil dialoga.
SORODNE NOVICE
Cena za Aubameyanga je 70 mili...
18.1.2018 | Evropske lige
Dortmund bi obrambo dopolnil s...
17.1.2018 | Evropske lige
Dortmund od Basla kupil Akanji...
15.1.2018 | Evropske lige
Prihodnjo sezono bo trener Bay...
14.1.2018 | Evropske lige
Bundesliga: Dortmund remiziral...
14.1.2018 | Evropske lige
Dortmund znova suspendiral Aub...
14.1.2018 | Evropske lige
(foto: uradna spletna stran kluba)
Slovenski reprezentant Kevin Kampl je v svojem klubu Bayerju iz Leverkusna dobil vso podporo. Zanj se je namreč javno postavil športni direktor Rudi Völler, ki sicer sodi med nemške nogometne legende. Völler je v izjavi za Bild poudaril, da je Kampl velik profesionalec. ne razume pa Katanca, zakaj z Bayerjem nikoli ni vzpostavil dialoga. 

"Za Kevinom stojimo stoodstotno. Je velik profesionalec, ki ne bi nikoli lažiral poškodbe," je poudaril Völler. 

Šel pa je še korak dlje. Začuden je namreč, zakaj slovenski selektor Srečko Katanec z Bayerjem nikoli ni vzpostavil dialoga. To je namreč precej nenavadno, saj selektorji običajno gledajo svoje najboljše igralce v živo, pri tem pa so stiki z najvišjimi predstavniki klubov praktično neizbežni. 

"Upal sem, da se bo Srečko Katanec ob kakšni priložnosti oglasil pri meni. Kevin igra pri nas že več kot eno leto, ampak Katanec za razliko od drugih selektorjev nikoli ni vzpostavil stika. Kar pa se ni zgodilo, se seveda še lahko zgodi," je še dodal Völler. 

Kampl pa se je medtem tudi že odzval na nenavadno izjavo za javnost, pod katero je podpisana slovenska reprezentanca, ne pa poimensko igralci. V njej reprezentančni soigralci Kamplu očitajo, da jih je pustil na cedilu. Kampl kljub temu svojega mnenja ne spreminja.

"Ostajam pri svojem. Potrebujem pavzo. To je z moje strani vse. Ekipi želim veliko sreče."
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 18
<< < | 1 | 2 | > >> Starejši naprej | Novejši naprej
Kauko 7.10.2016, 10:49 Prijavi komentar
@hello: Ne, mislil sem na ostale kateri so tiho. Ker če največje zvezde očitno niso zadovoljne z zadevami potem verjamem da tudi drugi niso, ampak ker še nimajo takih pogodb/karier si tudi ne upajo nasprotovati. Za te sem mislil da nimajo jajc, čeprav jih čisto razumem. @lukamadrid: Kaj pa sem takega napisal da si mi to vse odpisal? Al misliš, da imam narobe s tem da nas spet delijo na za in proti posamezniku? Tako je blo s Tino, Kozmusom, Udihom, Iličičom, Peterko, Handanovičom, Lorbkom... naslednji bo Prevc? In to so samo športniki. Pol še mamo druge "javne" osebe.
franjoz 7.10.2016, 09:34 Prijavi komentar
Članek je da Katanec ne komunicira z funkcionarji iz drugih klubov !Vi pa bluzite vse drugo.Kata-nec ne komunicira z novinarji ne komunicira z stroko kak bi kkk ooo muu nniiiccciral v nemškem jeziku?? ku ku ku *aaaaacccc.Žal moram tak napisat ,ker se sam tako izpostavlja! Delaj ustvarjaj - bodi tiho in ne izjavljaj neumnosti.Zasluge iz preteklosti so velike in preteklost .Sedanjost in prihodnost pa ni več na tvoji strani preveč napak delaš in pelješ v nasprotno smer.KMALU BO ZAGRMELO!Zopet bomo imeli 4letni post!
Werder Lunik 7.10.2016, 09:31 Prijavi komentar
No ta zadnja Kamplova izjava obrazloži marsikaj in je precej bolj smiselna, tako da sedaj polemik ne bi smelo biti več. Na prihajajočih dveh tekmah bomo brez njega in to je to, v bodoče pa seveda upam, da se vrne še boljši in da bo še naprej gonilna sila ekipe, čeprav ga naš selektor nikakor ne zna uporabit tako, da bi iz njega izvlekel kar največ.
kema 7.10.2016, 08:24 Prijavi komentar
podpiram Kampla
Panda. 7.10.2016, 01:03 Prijavi komentar
Kevin Kampl se je odzval na izjavo za javnost njegovih reprezentančnih soigralcev. Odzvati se je želel v dveh delih; najprej z vnovično pojasnitvijo nastalega položaja, nato pa z razlago svoje predhodne izjave, ki so jo po njegovem mnenju razumeli napačno. V nadaljevanju so Kevinovi navedki. "Najprej bi rad še enkrat poudaril nekatere zadeve. Prvič, vedno sem z največjim veseljem, ponosom in predanostjo igral za Slovenijo in vedno je bil moj namen to početi tudi v prihodnje. Drugič, vedno sem dal zelo jasno vedeti, da bom naslednjič spet na voljo in da zgolj potrebujem počitek v tem danem trenutku. Tretjič, prisežem, da v tem trenutku nisem v stanju, v katerem bi lahko pomagal slovenski izbrani vrsti. Res je, da treniram v Leverkusnu, toda gre za prilagojene treninge, danes pa ga bom celo izpustil zaradi pregleda krvi. Ves čas sem namreč nekaj bolehen in res pošteno izčrpan. Moral sem ostati doma, Slovenija od mene ne bi imela nič in stojim za temi besedami, stojim za svojo odločitvijo." "Zdaj pa bi rad razčistil še nekaj. Kolikor mi je znano, so tako igralci kot del slovenske javnosti napak razumeli eno mojo izjavo, pri kateri verjetno res nisem bil dovolj konkreten in jasen. Dejal sem, da nekateri igralci nimajo poguma storiti to, kar sem storil jaz, ker se bojijo posledic. Nisem mislil slovenskih igralcev, predvsem pa nisem namigoval na nič drugega kot na konkreten primer. V mislih nisem imel niti enega svojega reprezentančnega soigralca, temveč znane primere s celotnega sveta, ko si igralci niso upali priznati, da so izčrpani, in so to drago plačali."
nimatepojmaskoraj90procentovtukaj 6.10.2016, 21:37 Prijavi komentar
kampl trga vsako tekmo itak da se ti sfuka.. novakovič pa ma navodila od katanca: de de dej bo bott u-u ofsajdu ve večino ča časa da ne ne bo boš delu na na napak.. jokič itak dobij in nabij, kurtič pa pač kurtič :D
lukamadrid 6.10.2016, 20:55 Prijavi komentar
KAUKO, ti si reprezentat, fuzbaler na kakrsnemkoli profesionalnem nivoju? Nisi ne, zato pa take bedaste komentarje za sebe zadrzi. Navijaci? Kaksni navijaci kej? Slovencki smo in bomo ostal obubozan, fous,vseved, nevoscljiv narod... srecno kekci, samo zal je tako!
hello 6.10.2016, 19:56 Prijavi komentar
Kauko kako si to mislil, da imajo Handanovič Iličič in Kampl "jajca" ali tudi oni ne?
UNHOLY CULT 6.10.2016, 19:55 Prijavi komentar
kaj se bo javil saj nima časa,rajši opazuje novakovića,kurtića,jokića in njegove ritolizce v repki
Kauko 6.10.2016, 19:13 Prijavi komentar
Iličič, Handanovič, Kampl in še očitno mnogi drugi kateri nimajo jajc. Morda bi lahko navijači stopili skupaj za reprezentanco in pritisnili na NZS? Ne pa da se delimo na leve in desne, kot v politiki. Tisti tam zgoraj pa se nam smejijo ko obračajo naše denarce.
<< < | 1 | 2 | > >> Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE