Uredništvo    5. december 2014
Kevin Kampl bo svojo kariero skorajda zagotovo nadaljeval v Leverkusnu

Dogovor je že sklenjen

Kevin Kampl v Bayer Leverkusen? To ni več le govorica. Iz zanesljivih virov smo izvedeli, da se je slovenski reprezentant praktično že odločil za povratek v svoj nekdanji klub.
SORODNE NOVICE
Kahn: Moral bi v United
15.12.2017 | Evropske lige
Napadalec Atletica mora garati
15.12.2017 | Evropske lige
Cristiano? Včasih ne bi smel ....
15.12.2017 | Evropske lige
HSV za obstanek, Borussia za E...
15.12.2017 | Evropske lige
Dortmund? Van Gaal nima časa z...
14.12.2017 | Evropske lige
Lewandowski že med najboljšimi...
14.12.2017 | Evropske lige
(foto: SPS)
Veliko smo že pisali o Kevinu Kamplu in njegovi prihodnosti, ki zaenkrat še ni dorečena. Že nekaj časa je jasno le, da bo Kampl v prihodnjem letu odšel iz Salzburga, ni pa še točno jasno, kam se bo preselil. Športni direktor Salzburga Ralf Rangnick, ki sočasno deluje tudi pri nemški podružnici glavnega pokrovitelja Salzburga (Leipzigu), si seveda želi, da bi Kampl ostal v "sistemu".  Prvi pogoj, da bi se to zgodilo, je seveda napredovanje Leipziga v prvo nemško ligo, kar pa samo po sebi morda ne bo dovolj, saj Kampl stremi k igranju v Ligi prvakov

Rangnick je v aktualnem intervjuju za spletni portal laola1.at sicer še enkrat več poudaril stališče Salzburga, pri katerem se očitno še niso vdali, saj Kampla še naprej prepričujejo, da bi ostal. 

"Naša glavna naloga je, da ga prepričamo, da ostane. To ne bo lahko. Pri drugih klubih ni le zapisan na listkih, temveč klubi dobro vedo, kako dober je. Obstajajo pa tudi dobri argumenti, ki pravijo, da bi pri Laipzigu lahko sledil svojim ciljem," je prepričan Rangnick, ki je dodal, da je minimalna odkupna klavzula za igralca "dvomestna", kar pomeni, da bo Salzburg zanj dobil več kot deset milijonov evrov. A ker je znesek določen, to pomeni, da mora Salzburg igralca pustiti oditi v klub, ki si ga bo Kampl sam izbral. To pa seveda pomeni, da "sistem Red Bull" v tem trenutku ni v prav nobeni prednosti. 

In kaj je novega?

V prvi vrsti to, da najnovejše informacije, ki smo jih pridobili v zvezi s Kamplom, presegajo govorice. Gre namreč za zagotovila dobro obveščenih virov blizu igralcu, ki pravijo, da se je Kampl glede svoje prihodnosti že odločil. Izbral pa naj bi - Bayer Leverkusen. Razlogov za to odločitev je več, v prvi vrsti pa je Leverkusen klub, ki ga slovenski reprezentant najbolje pozna, pri njem je namreč preživel kar 12 let. Želja dokazati se klubu, ki se ga je praktično odrekel, je zato zagotovo močna. Drugi prav tako pomemben faktor je trener Roger Schmidt, trenutno eden najbolj perspektivnih trenerjev na svetu, s katerim je plodno sodeloval že pri Salzburgu. Schmidt zagovarja nogomet, ki Kamplu najbolj ustreza. Nenazadnje pa je pomemben faktor tudi zasebno življenje, kajti Kampl je v Leverkusnu izjemno domač, povrhu vsega ima v Leverkusnu tudi dekle.

Zdaj, če ne bo kakšnega nepričakovanega zasuka (če bo drugemu klubu slučajno uspelo "zmešati" igralčevo glavo), je edino vprašanje le še trenutek prestopa - januarja ali poleti?
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 34
<< < | 1 | 2 | 3 | 4 | > >> Starejši naprej | Novejši naprej
kristjan_ 20.12.2014, 18:21 Prijavi komentar
Ibrakadabra jaz se kar strinjam s tabo, pa tudi kolegi mislijo da pretiravam. Zelo malo je takih vezistov, da delajo višek igralca v napadu. To Kampl ima in zato mislim, da bo igral v enem največjih klubov na svetu. Užitek ga je gledati res. Upam, da pride v Milan :) ga bom pa spremljal kamorkoli se bo podal...srečno
nananananananana 6.12.2014, 00:51 Prijavi komentar
Lahko mu uspe, pamet ima, znanje pa tud.
perotina 5.12.2014, 23:52 Prijavi komentar
Ibrakadabra .. Prosim spij en šnopček in se umiri:). Kampl nadomestil Iniesto? Dej njehi no. Dam 100€ na mizo, če nebi bil slovenc ga noben nebi poznal, torej tudi ne pisat takšni superlativov. Kampl je odličen(za slovenske produkte), vendar govoriti o njegovem znanju kot globalnem je pa zaenkrat še prehitro. Sicer pa upam da mu uspe in da gre še dlje.
perotina 5.12.2014, 23:47 Prijavi komentar
Ne vem kaj nekaterim ni jasno. Če je nekdo samo rekel da težko da bo prišlo do realizacije(sploh človek ki redno spremlja bundesligo) in da si želi da pride Kampl v Leverkusen, pa je še vedno eno in isto napadanje. To me spominja na tisti članek o Suarezovem ugrizu, kjer si je samo eden pravilno interpretiral in dejansko razumel vsebino mojih argumentov, drugi pa kot da ne znajo brat. Res žalostno.
Overview 5.12.2014, 22:41 Prijavi komentar
Kampl you're the man! Lamusa pa pustite na miru, kaj pa če bo mel prav? Haha, če.
Dedek 5.12.2014, 21:55 Prijavi komentar
Lamuss je novi vseved... največji klovn nogomanie. Isto se dela pametnega glede Reusa, ko da mu je družinski član pa mu je povedal kam bo prestopil.. pustite njega on ja vse ve.. Klovn si Lamuss sprijazni se, vsi se ti smejijo, novi nick si naredi pa račun, ker te noben ne jemlje resno.. KLOVN!
THE43BRON 5.12.2014, 20:28 Prijavi komentar
*Kampl* in *tam* ;D
THE43BRON 5.12.2014, 20:27 Prijavi komentar
Edino pravilno, to sem čakal, on lahko igra v ČISTO VSEH LIGAH, TOP klubi, so pa potem na dosegu roke, ko se bo dokazal tudi tam, in v to ne dvomim, kot --> Lamus <-- , ki misli, da so ŠVABI doma vzgojeni/rojeni, tudi ostali naturalizirani ŠVABI več, kot Kapl, ki je isto bil vzgojen tasm, na kar je VSEMOGOČNI Lamus pozabil.....Lp.
Bracic 5.12.2014, 19:45 Prijavi komentar
prva destinacija. druga destinacija dortmund ali mogoče celo bayern.
Messiniesta 5.12.2014, 19:13 Prijavi komentar
Ibrakadabra iz tvojih ust v bozja usesa, a si kr prevec pretiraval. Ce bi bil res tolk dober bi se verjetno najvecji klubi "ze vceraj" grebli zanj, denar pa nebi bil problem.
<< < | 1 | 2 | 3 | 4 | > >> Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE