Damjan Tratnik   18. november 2011
Nekdanji nemški kapetan se je naveličal Leverkusna

Ballacka spet vleče na tuje

Michael Ballack poleti po vsej verjetnosti ne bo podaljšal pogodbe z Bayerjem iz Leverkusna. Nekdanji kapetan nemške reprezentance želi pred koncem kariere še enkrat na tuje.
SORODNE NOVICE
Stoger na debiju končal črno s...
12.12.2017 | Evropske lige
Heynckes: Kakšen Leno, saj ima...
12.12.2017 | Evropske lige
Nagelsmann ni bil v stikih z D...
12.12.2017 | Evropske lige
Koln je zaklet: po vodstvu s 3...
10.12.2017 | Evropske lige
Bosz odpuščen, novi trener Dor...
10.12.2017 | Evropske lige
Peter Bosz: To je verjetno moj...
9.12.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Drugi del Ballackove avanture v Leverkusnu nima kaj dosti skupnih točk s prvim. V prvem se je Michael Ballack prav v majici Bayerja uveljavil kot eden najboljših nemških nogometašev in z lekarnarji celo nastopil v finalu Lige prvakov, njegov povratek po osmih letih pa vsaj doslej ni naletel na najbolj plodna tla. 35-letni vezist je imel veliko težav s poškodbami in je v zadnjih dveh sezonah odigral zgolj 24 prvenstvenih tekem in zabil le en zadetek.

Ballack je po povratku iz Anglije načrtoval, da se bo v majici Bayerja poslovil od nogometa, a kot kaže bo vendarle ubral drugo pot.

"Selitev v tujino bi me zanimala. Če bi se odločal danes, bi rekel da. Trenutno ne razmišljam o tem, da bi podaljšal pogodbo. Še vedno se počutim dobro, a ne vem, kaj bom storil v prihodnosti. Če bom zdrav, bi lahko odigral še sezono ali dve,"
pravi Ballack.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE