Uredništvo    27. januar 2012
V Leverkusnu niso zadovoljni

Ballack ni dal dovolj

Prvi mož Bayerja Wolfgang Holzhaeuser ni zadovoljen z učinkom, ki ga je v zadnjih 20 mesecih v klubu pustil ostareli zvezdnik Michael Ballack.
SORODNE NOVICE
Kahn: Moral bi v United
15.12.2017 | Evropske lige
Napadalec Atletica mora garati
15.12.2017 | Evropske lige
Cristiano? Včasih ne bi smel ....
15.12.2017 | Evropske lige
HSV za obstanek, Borussia za E...
15.12.2017 | Evropske lige
Dortmund? Van Gaal nima časa z...
14.12.2017 | Evropske lige
Lewandowski že med najboljšimi...
14.12.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Odkar je Michael Ballack prišel iz Chelseaja, ne igra več tako kot je igral včasih. Takšnega mnenja so številni nogometni navdušenci, pa tudi kritiki in seveda tudi prvi mož Bayerja iz Leverkusna Wolfgang Holzhaeuser. Slednji je Ballacka v klub pripeljal kot veliko okrepitev in zveneče ime, za katerega je potrebno vsako leto odšteti veliko denarja. Vse lepo in prav, toda Ballack, meni Holzhaeuser, vloženega zaupanja in tudi denarja na igrišču ni vrnil.

"Priznati si moramo, da teh 20 mesecev ni bilo takšnih, kot smo si želeli. Od Michaela Ballacka sem na športni ravni pričakoval več in tudi sam je verjetno pričakoval več. Razmisliti bo mora, če njegovo obnašanje koristi klubu. Športni direktor in jaz sva govorila z njim, a žal brez uspeha," je dejal razočarani Holzhaeuser, ki se je seveda navezal na dogodek z zadnje prvenstvene tekme proti Mainzu, ko je trener Bayerja Robin Dutt Ballacka zamenjal po uri igre, slednji pa je zamenjavo sprejel vidno nezadovoljen. 

Ballack je prav tako dejal, da je letošnja sezona njegova zadnja v Leverkusnu in da pa bo verjetno v prihodnji sezoni še naprej igral. 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 4
Starejši naprej | Novejši naprej
Chelsea15 27.1.2012, 16:02 Prijavi komentar
michooo ne govori bedarij! On je biu odlična menjava in dostikrat je tudi mojstersko zabil ali asistirau! Skratka za mene je biu izjemen ko je igrau.Mislim pa pomemben kot menjava da nebo pomote in seveda takrat je biu tudi J.Cole kateri je spadal med top 10 wingerjeu na svetu.
Rockyboy 27.1.2012, 15:10 Prijavi komentar
michooo, se strinjam s teboj glede Deca. Odigral je par dobrih tekem (na prste ene roke lahko preštejemo), to pa je bilo vse z njegove strani. Za razliko od njega je bil Ballack nepogrešljiv člen ekipe.
michooo 27.1.2012, 14:01 Prijavi komentar
@chelsea15 Verjetno 15ica v tvojem nicku pomeni tvoja leta...sklepam po tem ker pišeš take bedarije da ni večjih. Deco pomemben igralec Chelseaja, maksimalno na dveh tekmah :) Sej razumem, glede na to si bil 3 leta nazaj star 12 let in da spomin še ni funkcioniral tako kot mora.
Chelsea15 27.1.2012, 13:49 Prijavi komentar
LEGENDA on je biu tista skrita sestavina pri chelsea toliko let,čeprau ni igrau kot napadalni vezist je igrau izjemno in vsi smo videli koliko je chelsea padu po njegovem in Decotovem odhodu ker oba igralca sta bila pomembna za chelsea!
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE