Uredništvo    22. marec 2015
Trenja na protokolarnem kosilu

Zavrelo med obema veljakoma

Protokolarno kosilo pred večernim el clasicom je že dodatno ogrelo atmosfero, saj sta si predsednika obeh klubov, Florentino Perez in Josep Bartomeu, izmenjala nekaj ostrih besed.
SORODNE NOVICE
Ronaldo in Bale počivata med p...
18.1.2018 | Evropske lige
IFFHS: Najboljša je La Liga
18.1.2018 | Evropske lige
Anketa časnika AS: Ronaldo, od...
18.1.2018 | Evropske lige
Ronaldinho: Nasmešek, ki bo os...
18.1.2018 | Evropske lige
Pique v Barceloni do 2022
18.1.2018 | Evropske lige
Bakambu rekorder Afrike in Kit...
18.1.2018 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Predsednika Barcelone in Reala iz Madrida Josep Bartomeu in Florentino Perez sta se v poznih popoldanskih urah v družbi ostalih visokih predstavnikov obeh klubov sestala v luksuzni restavraciji La Venta v Barceloni, kjer pa kosilo ni minilo zgolj po protokolarnih notah. Bartomeu je pred odhodom v restavracijo izrekel nekaj sladkih besed na račun madridskega kluba in ekipo Reala označil kot izjemno "nevarno", Marca pa poroča, da je bilo vzdušje manj prijazno med kosilom samim, saj naj bi občutljiva tematika z ust obeh predsednikov izstrelila nekaj ostrih besed.

Beseda je namreč nanesla na finalno tekmo španskega kraljevega pokala, katero želijo predstavniki Barcelone in Athletica iz Bilbaa odigrati na Realovem stadionu. Prvi mož galaktikov Florentino Perez tovrstni ideji nasprotuje, saj ne želi, da bi bilo Realovo svetišče predmet katalonskega in baskovskega izživljanja nad španskimi simboli, Marca pa poroča, da naj bi Perez in Bartomeu odločno predstavila svoje argumente in se na koncu razšla v precej naelektrenem ozračju.

Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE