Damjan Tratnik   15. oktober 2015
Pri Barceloni se nočejo sprijazniti z kaznijo

Zaradi Arde na sodišče

Vodstvo Barcelone želi pospešiti debi Turka Arde Turana, ki zaradi prestopnega embarga do januarja nima pravice igranja. Zadeva bo predložena športnemu arbitražnemu sodišču.
SORODNE NOVICE
Jan Oblak drugič postal Zamora
18.12.2017 | Evropske lige
Ferran Torres prvi "milenijec"...
18.12.2017 | Evropske lige
Keylor Navas najboljši v regij...
18.12.2017 | Evropske lige
Barcelona je v stikih z Griezm...
18.12.2017 | Evropske lige
Novi Busquets Rodri na poti v ...
18.12.2017 | Evropske lige
Video: Carles Gil s prepihom m...
18.12.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Barcelona je v poletnem prestopnem roku navkljub embargu kupila dva nova nogometaša, ki pa bosta za svoj nov klub lahko debitirala šele januarja. Arda Turan in Aleix Vidal čakata na sprostitev embarga, pri Barceloni pa upajo, da bodo debi vsaj enega od njiju vendarle uspeli pospešiti in za to pripravljeni celo vložiti tožbo na športno arbitražno sodišče (CAS) v Švici.

Vodstvo katalonskega kluba je po poškodbi Rafinhe špansko nogometno zvezo in FIFA zaprosilo za predhodno registracijo Arde Turana, španski mediji pa poročajo, da bodo v Barceloni v primeru negativnega odgovora obeh inštitucij zadevo prenesli na CAS.

Barcelona se sklicuje na člen v pravilniku, ki trdi, da so lahko v urgentnih primerih,  kot denimo pri daljših odsotnostih zaradi poškodb, igralci registrirani za tekmovanje tudi izven rednega prestopnega roka.
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 33
<< < | 1 | 2 | 3 | 4 | > >> Starejši naprej | Novejši naprej
Messiniesta 15.10.2015, 22:17 Prijavi komentar
hehe hvala :D
mikimaus 15.10.2015, 19:25 Prijavi komentar
UNHOLY CULT - in zakaj nebi prišla z Messinisto komnetirati tega članka. Imaš kakšen razlog? Res me zanima?
mikimaus 15.10.2015, 19:24 Prijavi komentar
žarnica: Messiniesto je eden izmed najbolj korektnih komentatorjev na portalu, os katerega se vsi lako učimo. Je eden redkih, ki je sposoben tudi samokritike. Pa take lahko na prste ene roke naštejemo.
mikimaus 15.10.2015, 19:18 Prijavi komentar
BogNogometa#8 - zdaj pa tvojim belim sonavijačem (predno začnejo spet pljuvati po meni, kar sem že na začetku tega članka bil obtožen, čeprav nisem nič napisal) lepo razloži pravico do svobode govora. Predno začno "srati" po mojih komentarjih.
mikimaus 15.10.2015, 19:15 Prijavi komentar
... in momogrede natančno in jasno vam je vse opisal toti. Najbolj je pa zanimivo, da skorumpirana in koruptivna FIFA kaznuje Barcelono zaradi LaMasie, ker je (pazi sedaj to) vzgajala in izobraževala otroke. Hkrati se pa deklarira (FIFA) kot organizacija, katere ključna vrednota je popularizacija nogometa po celem svetu in razvoj nogometa posebej med otroci in mladimi. To je ta logika. In seveda Barcelona ni edina, ki je to počela.
mikimaus 15.10.2015, 19:11 Prijavi komentar
Z Ardo jeseni, ali pa z njim in Aleix-om na spomlad je vseeno. Tudi če Barca ne izrabi legalnih in pravnih možnosti, ki jih ima vsak klub z dolgotrajno poškodovanim igralcem (kar Rafinha vsekakor je) bodo lovorike tudi letos krasile Barcino trofejno sobo.Vse to bi nekatere igralce Barce še bolj motiviralo. Da ne bo konec sezone spet pretiranega točenja solza. Edino Bayerna se bojim, ker veličasni Pep spet dela "rušilni stroj". Ve se, kdo zna! Visca Barca!
toti 15.10.2015, 19:03 Prijavi komentar
se opravičujem za slovnične napake nogomania mi tak hitro stran osvezuje da enostavno nimam časa vse bolj pregledno spisat in seveda pravilno
toti 15.10.2015, 19:00 Prijavi komentar
članek spisan zelo površno nogometna zveza je barci po odsluzeni kazni brez registracije novih igralcev dovolila da registrirajo ardo kot zamenjavo za poškodovanega rafinho barca je zarat tega da nebi prišlo do kakšnih nesporazumov poslala na fifa prošnjo da tudi oni povejo mnenje če lahko registirajo novega igralca zaradi tega ker jim je fifa zavlačevala z odgovori in odgovarjala z dvoumnimi odgovori jih je sedaj z zadnjo prošnjo prosla da povejo jasno kakšen pogled majo o tem da lahko čim prej v primeru negativnega odgovora seveda nesoglasje rešijo na CAS torej glavnem športnem sodišču še nekaj o tej kazni ker mediji nimajo pojma kaj pišejo embargo fifa ne more izrečt nekemu podjetju oz klubu ker nimajo te pravice to pravico ima samo drzava v katerem to podjetje oz klub deluje zato je max kaj lahko fifa da v tem primeru je to da klubu ne dovoljuje registracij novih igralcev v njihovih tekmovanjih in to kazen je barcelona tudi odsluzla letos pozimi in poleti
watchtower 15.10.2015, 18:35 Prijavi komentar
svoboda govora je človekova pravica v kolikor ne kratiš te pravice drugemu... sicer se svoboda govora lahko interpretira na mnoge načine, a... sicer pa upam, da barci ne odobrijo te opcije, ker so si vendarle sami mal zasral tole situacijo... kljub temu, da ni v formi pr chelseaju, se jim verjetno kolca po pedru... bomo videli, kako bo, a sem vseeno mnenja, da je barcina ekipa kar solidna
watchtower 15.10.2015, 18:32 Prijavi komentar
žarnica... messiniesta niti ni tolk pristranski... reče tud kako čez barco... vsej kolikor ga jst prek nogomanie poznam je tip osebe, ki razmišlja večinoma s svojo glavo in ne sam z npr mainstream idejo barcinih navijačev
<< < | 1 | 2 | 3 | 4 | > >> Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE