Damjan Tratnik   26. junij 2016
Neymar ne bo ponovil greha Luisa Figa

Za odhod v Madrid ni možnosti

Oče in zastopnik brazilskega superzvezdnika Neymarja trdi, da ne obstaja prav nobena možnost za to, da bi njegov sin prestopil v vrste Reala iz Madrida.
SORODNE NOVICE
Barcelona prehiteva United za ...
13.12.2017 | Evropske lige
Mali katalonski derbi Gironi
11.12.2017 | Evropske lige
Celta bo v pol leta popeterila...
11.12.2017 | Evropske lige
Chelsea in Barcelona lovita Re...
11.12.2017 | Evropske lige
Video: To zmore le Jan Oblak
10.12.2017 | Evropske lige
Neymar z dovoljenjem PSG odšel...
10.12.2017 | Mednarodni nogomet
(foto: Getty Images)
Oče najboljšega brazilskega nogometaša Neymarja je za brazilski Fox spregovoril o prestopnemu statusu svojega sina, ki še naprej ostaja ovit v tančico skrivnosti. Brazilski agent Wagner Ribeiro, ki občasno svetuje Neymarju in Neymarjevemu očetu trdi, da so kar trije klubi sposobni plačati njegovo odkupno klavzulo v višini 190 milijonov evrov, med njimi pa naj bi bil tudi veliki Barcelonin rival Real iz Madrida.

Neymar st. poudarja, da ima njegov sin veljavno pogodbo z Barcelono, za prestop, ki je determiniral kariero Portugalca Luisa Figa, pa bo njegovih besedah ni možnosti.

"Prestop v Madrid? Možnost za to ni. Zelo spoštujemo g. Ribeira, vendar pa izjemo mene o karieri Neymarja lahko govori le Neymar sam," je povedal nogometašev oče, ki sicer ni podal nobenih novih informacij o tem, ali bo njegov sin sklenil novo pogodbo z Barcelono ali ne.

"Neymar je v lasti Barcelone. Z njimi ima pogodbo in če zanj pride ponudba, jo mora odobriti klub. Oni vedo vse, kar se dogaja okoli njega. Veliko je govoric in vsi vidimo, da je globoko potegnjen v te zgodbe. O mojem sinu je bilo izrečenih že 10 tisoč različnih stvari. Neymar ima pogodbo z Barcelono, ki je veljavna še dve leti. To je edino, kar v tem trenutku drži. Pogodbo bo moral izpolniti. Poleg tega je Neymar v Barceloni zelo zadovoljen. Govorice se bodo nadaljevale kot doslej, vendar pa smo se jih zdaj vsi že malce navadili."
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 4
Starejši naprej | Novejši naprej
Isco 27.6.2016, 09:36 Prijavi komentar
Haha slabsi klub, saj ga mi niti ne rabmo otroka razvajenga, kr nj ostane ket je sploh pa za ta precenjen dnar haha mamo mi bolse od nega.
XaviHernandez6 26.6.2016, 13:55 Prijavi komentar
Zakaj bi šel Neymar v slabši klub?
jamyjoy 26.6.2016, 12:19 Prijavi komentar
Seveda ni možnosti. Real Madrid namreč ne bi bil pripravljen del odkupne vrednosti plačati Neymarjevemu očetu na Zelenortske otoke oz. Panamo.. :) Mafija de Brazil&Barcelona
ZZP 26.6.2016, 09:49 Prijavi komentar
jooooj na a res dejte že mir s tem neymarjem...kaj mi bo mamo Baleja, Ronalda sedaj še Morato nazaj mejte ga nej že neka iskat pozornost
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE