Uredništvo    22. oktober 2013
Gerardo Martino opozarja svoje igralce pred tekmo v Milanu

Vse prej kot formalnost

Gerardo Martino, trener Barcelone, je previden pred gostovanjem v Italiji. Opozarja, da je AC Milan preprosto prevelik klub, da bi ga lahko jemali z levo roko.
SORODNE NOVICE
Unai Emery: Bolje z Realom zda...
11.12.2017 | Evropski pokali
Chelsea in Barcelona lovita Re...
11.12.2017 | Evropske lige
Liga prvakov: Real s PSG, Barc...
11.12.2017 | Evropski pokali
Liga prvakov: danes ob 12.00 ž...
11.12.2017 | Evropski pokali
Marcos Tavares, prava legenda
7.12.2017 | Evropski pokali
Ganso: Handanović je branil vs...
7.12.2017 | Evropski pokali
(foto: Getty Images)
Barcelona je v Italijo odpotovala kot veliki favorit pred tekmo z AC Milanom, strokovnjaki Kataloncem pripisujejo ogromne možnosti za zmago. To ne čudi - Rossonerom ne gre vse po načrtih, Barceloni pač. Slednja vodi na lestvici La Lige, v devetih krogih ni izgubila še niti enkrat, ima kar osem zmag. Kljub temu na Nou Campu ostajajo previdni, zavedajo se pač, da je AC Milan klub, ki na največjih tekmah kot po pravilu igra najbolje.

"Domači bodo igrali na zmago, zagotovo, zato tekma za nas vsekakor ne bo le formalnost," pravi trener Barcelone Gerardo Martino in pred obračunom v prestolnici Lombardije nadaljuje: "Čaka nas klub z izjemno tradicijo. AC Milan je kot inštitucija preprosto prevelik, da bi ga lahko vzeli z levo roko in že začeli razmišljati o Realu. Tekma bo zahtevna, mi pa čutimo veliko mero odgovornosti. Se pa zavedamo tudi, da bi si z zmago praktično že priigrali napredovanje, kar je vsekakor dobro. Moramo igrati, kot znamo, hkrati pa domačim pustiti kar najmanj prostora za hitre protinapade."
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE