Damjan Tratnik   15. december 2012
Seydou Keita trenira z Barcelono

Vse je ostalo povsem enako

Malijski vezist Seydou Keita v času odmora po izteku sezone na Kitajskem trenira z nogometaši Barceloni in opaža, da je po menjavi na trenerskem stolčku v klubu vse tako kot lani.
SORODNE NOVICE
Razigrana Barcelona razbila De...
17.12.2017 | Evropske lige
Ousmane Dembele bo prepozen za...
17.12.2017 | Evropske lige
Barcelona bi nam lahko priprav...
17.12.2017 | Evropske lige
Real Madrid v finalih neporaže...
17.12.2017 | Evropske lige
Video: Magični Ronaldo znova n...
17.12.2017 | Evropske lige
Joaquin v Betis vložil več kot...
16.12.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Malijec Seydou Keita, ki je štiri leta uspešno branil barve Barcelone, je premor po izteku sezone na Kitajskem izkoristil za izlet v Katalonijo, kjer mu je trener Barcelone Tito Vilanova dovolil, da kondicijo vzdržuje na treningih s svojimi nekdanjimi soigralci. Keita, ki je po izteku pogodbe z Barcelono prestopil h kitajskemu Dalian Aerbinu, pravi, da se pri njegovem nekdanjem klubu ni spremenilo prav ničesar, saj je po njegovih opažanjih Tito Vilanova uspel zadržati prav vse, kar je klub krasilo v eri njegovega predhodnika Josepa Guardiole.

"Bil sem na dopustu in zato sem poklical Tita Vilanovo ter ga povprašal, če bi ga kaj motilo, če bi sem ter tja opravil kakšen trening z Barcelono. Dejal mi je, da s tem nima nobenih težav. Januarja bom star 33 let, a zaradi treniranja s temi igralci se znova počutim kot otrok. Pri Barceloni se zdi, kot da se ni spremenilo čisto nič. Zelo sem ponosen na to, da sem lahko tukaj med svojim nekdanjim soigralci in prijatelji," je povedal Keita, in dodal.

"Tito je bil tukaj v vseh letih, ko sem nastopal pri Barceloni in ekipa je še vedno ostala enaka. V klubu sta še vedno prisotni ista mentaliteta in skromnost, ki ustvarjata odlično atmosfero."
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 9
Starejši naprej | Novejši naprej
piksi 15.12.2012, 23:05 Prijavi komentar
Pri vsakem lahko najdeš slabe stvari ali pa se ti nekatere stvari zdijo slabe,tudi pri PAPEŽU,samo moja žena je popolna (no vsaj ona misli tako)
ajaxavi 15.12.2012, 17:11 Prijavi komentar
To vase valjanje po tleh pa je tudi edino kar znate ocitate Barceloni. Pa ga ni igralca, ki bi bolj dolgo zdrzal na nogah kot Messi in glej ga zlomka.. Igra v Barceloni ;) medtem ko pa vsem drugim klubom lahko poleg valjanja po tleh pripisemo se ducat dugih stvari. Mene bolj zanima ce je s tabo vse vredu... pravis, da se Messi izpostavlja fak ej... on v vsakem stavku pohvali soigralce, nikoli ne hvali sebe.. ne pisi bedaeij vec, poglej svoj klub kako mu kaj gre v LE ;)
Fc Internazionale 15.12.2012, 16:50 Prijavi komentar
Skromnost? Moralne vrednote? Nihče se ne izpostavlja??? Mislim, to vi resno. Kot prvo, spadajo med 3 klube, ki za plače nogometašev plačujejo največ . To zame ni skromnost! Kot drugo, moralne vrednote s tem valjanjem po tlehu in kvarjenju igre s tem izsiljevanjem,... ne vem no. Kot tretje in daleč najbolj sfaleno pa je dejstvo, da se nobenega ne izpostavlja. Vsepovsod Messi,messi,messi, ne rečem najbrž res najboljši igralec Barcelone ta hip. Ampak daleč od tega, da bi bili Xavi,Iniesta in kompanija toliko slabši ;)
reddevils 15.12.2012, 13:55 Prijavi komentar
Pričakovano:))
snif84 15.12.2012, 13:45 Prijavi komentar
in o moralnih vrednotah je glasen navijač juventusa :))) ...še posebej Messi pada ob vsakem dotiku...ni treba posploševat zaradi 2 ali 3 igralcev, ker je v drugih klubih dosti več takih, ki padajo kot pokošeni...
Juventino 15.12.2012, 13:28 Prijavi komentar
piksi, klub moralnih vrednot? Na igrišču pa padajo kot pokošeni ob vsakem dotiku ...
siko 15.12.2012, 13:27 Prijavi komentar
Sicer Barca ni moj prvi klub, so mi pa izredno všeč zaradi svoje organiziranosti nasploh. Nikoli ne poeljejo nobenih cirkusov okrog kluba, kot jih nekateri drugi veliki klubi (Real, MCity, Milan...). Imajo same vrhunske nogometaše, skromnost teh nogometašev pa me vseskozi preseneča, nihče se ne izpostavlja kot posameznik, četudi imajo po moji oceni dva najboljša nogometaša v svojih vrstah vsi vedno zagovarjajo kolektiv in nihče nikoli sebe ne postavlja v ospredje. Upam, da bodo tak koncept držali še dolgo v prihodnosti.
piksi 15.12.2012, 11:12 Prijavi komentar
Meni več kot vsi goli,točke in rekordi,pomeni to,da je BARCA klub velikih moralnih vrednost,kar za klube,ki jih je vodil in jih vodi veliki Mourihno ne moremo reči,v mojem srcu so te vrednoste vredne več kot vse ostalo,kako zelo sem ponosem da navijam za BARCO,najbolja odločitev v mojem življenju.
Messiniesta 15.12.2012, 10:58 Prijavi komentar
res hvalezen igralec, men je bil on klasa
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE