Damjan Tratnik   19. maj 2013
Barcelona prihodnji teden brez trenerja

Vilanova se vrača v New York

Trener Barcelone Tito Vilanova bo prihodnji teden vnovič preživel v New Yorku, kjer ga čakajo nove terapije. Z odhodom čez lužo je pohitel zaradi že osvojenega naslova prvaka.
SORODNE NOVICE
Valencia doživela drugi poraz
16.12.2017 | Evropske lige
Joaquin v Betis vložil več kot...
16.12.2017 | Evropske lige
Remi Seville zaznamoval Berizz...
16.12.2017 | Evropske lige
Iago Aspas igralec meseca v La...
16.12.2017 | Evropske lige
Simeone: Griezmannu bomo dovol...
15.12.2017 | Evropske lige
Napadalec Atletica mora garati
15.12.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Trener Barcelone Tito Vilanova je zaradi zdravljenja rakastih tvorb v letošnji sezoni že preživel dva meseca na terapijah v Združenih državah Amerike, v prihodnjem tednu pa se bo vnovič odpravil čez lužo in opravil nove radio in kemoterapije, ki so bile sicer predvidene po zaključku letošnje sezone. Štiriinštiridesetletni trener se je zaradi že osvojenega naslova Barcelone v španskem prvenstvu odločil prehiteti predviden urnik, zato bo vsaj do naslednjega petka treninge zopet vodil njegov nadvse zaposleni pomočnik Jordi Roura.

"Tito Vilanova je na tiskovni konferenci potrdil odhod v New York, kjeg ga v prihodnjem tednu čakajo terapije, ki so že ob njegovem prvem odhodu v ZDA izkazale kot zelo učinkovite. Odhod je uvodoma načrtoval poleti, vendar pa se je zaradi že osvojenega naslova državnega prvaka odločil oditi že zdaj. Tito Vilanova bo odsoten od ponedeljka do petka,"
so sporočili iz vrst Barcelone.
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 2
Starejši naprej | Novejši naprej
h3h3h3xD 19.5.2013, 18:13 Prijavi komentar
Vem, da bo to zdaj izpadlo nesramno. Vendar mislim, da bi blo za barco in tudi za vilanova najboljše, če po tej sezoni kar prepusti nekomu drugemu mesto prvega trenera. Ker glede na to, da je bolan je mogoče boljše, da ne nosi takšne odgovornosti in si s tem samo povzroča večji stres. Pa tudi barca je brez trenerja pol sezone, kar tudi ni dobro.
Rosonero11 19.5.2013, 16:33 Prijavi komentar
Pa res nima sreče..Get well.
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE