Uredništvo    28. junij 2017
Predsednik Barcelone o kadrovskih načrtih za novo sezono

Verratti? Zaupam direktorjem ...

Predsednik Barcelone Josep Bartomeu zaupa pogajalskim sposobnostim svojih podrejenih in niti najmanj ne dvomi v to, da bodo imeli Katalonci na razpolago moštvo, ki se bo borilo za vse lovorike.
SORODNE NOVICE
La Liga: Remi Atletica in pora...
20.1.2018 | Evropske lige
Barcelona z javnim odzivom za ...
20.1.2018 | Evropske lige
Mijatović: Neymarja bi rad vid...
20.1.2018 | Evropske lige
Guardiola: Ronaldinho je preob...
20.1.2018 | Evropske lige
Rafinha za 38 milijonov v Inte...
20.1.2018 | Evropske lige
Napoli v boj za Lucasa Mouro
19.1.2018 | Evropske lige
(foto: /)
Po tednih medijskega molka osrednjih akterjev v javnost prihaja vse več informacij o morebitnem prestopu Marca Verrattija iz Paris Saint Germaina v Barcelono, kar bo kot vse kaže ena od osrednjih prestopnih zgodb poletnega prestopnega roka. Verratti naj bi vodstvo PSG intenzivno prepričeval, naj ga proda v Barcelono, v intervjuju za televizijsko postajo BeIN Sports pa se je oglasil tudi predsednik Barcelone Josep Bartomeu in med drugim spregovoril tudi o zanimanju Barcelone za italijanskega naslednika Xavija Hernandeza.

"Verratti je nogometaš Paris Saint Germaina. Povsem zaupam delu Roberta Fernandeza (športnega direktorja Barcelone - op.a), a brez imen ...Ne želim niti vedeti vseh imen, saj sem prepričan, da oni najbolje vedo, kaj potrebuje moštvo in da se bodo zelo potruditli uresničiti naše načrte," je povedal Bartomeu, ki je navijačem sporočil, da so lahko povsem mirni.

"Zelo zaupam Robertu, trenerju Valverdeju in vsem ostalim. Ni lahko okrepiti naše ekipe, ki je že zdaj vrhunska, vendar potrebuje osvežitve na nekaterih igralnih položajih in na tem intenzivno delamo. Navijači so lahko povsem mirni, saj bomo imeli od prvega dne sezone na voljo ekipo, ki se bo borila za vse lovorike," je še dodal Bartomeu.

Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE