Damjan Tratnik   22. junij 2017
Mladi napadalec Barcelone ima zanimivo ponudbo

V Zenit in za Maroko?

Valencia se je odločila, da ne bo odkupila napadalca Barcelone Munirja El Haddadija, ki je vse bližje slovesu od Španije. Zamenjati želi tudi svojo "matično" reprezentanco.
SORODNE NOVICE
Simeone: Griezmannu bomo dovol...
15.12.2017 | Evropske lige
Napadalec Atletica mora garati
15.12.2017 | Evropske lige
Hebei nudi več kot Barca
15.12.2017 | Evropske lige
PSG z Oblaka na Donnarummo
15.12.2017 | Evropske lige
Cristiano? Včasih ne bi smel ....
15.12.2017 | Evropske lige
Ganso (še) noče iz Seville
15.12.2017 | Evropske lige
(foto: uradna spletna stran kluba)
Munir El Haddadi je pred leti veljal za pravega bisera La Masie, a svojega talenta nikoli ni uspel razviti do želenih višav. Za njim je skromna sezna na posoji pri Valencii, kjer je na 32 prvenstvenih tekmah zabil vsega šest zadetkov, zato ne preseneča, da se netopirji niso odločili za dokončen odkup njegove pogodbe. Munir se je vrnil v Barcelono, kjer pa zgolj čaka na svojo naslednjo selitev, ki pa je po poročanju katalonske radijske postaje RAC-1 že na obzorju.

Ruski Zenit, ki ga bo po novem treniral znameniti Italijan Roberto Mancini, je za 21-letnega napadalca pripravljen odšteti 20 milijonov evrov odškodnine. V Barceloni so velikodušno rusko ponudbo pripravljeni sprejeti, končna odločitev pa je v rokah igralca, ki doslej v svoji profesionalni karieri še ni zapustil Španije.

Munir naj bi obenem tudi izrazil željo po menjavi reprezentančnih barv, čeprav je v majici španske reprezentance zaigral na kvalifikacijski tekmi za uvrstitev na evropsko prvenstvo leta 2016. Kljub temu naj bi še vedno obstaja možnost, da zaigra za reprezentanco domovine svojih staršev Maroka, končni odgovor pa bo morala podati mednarodna nogometna zveza.

Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE