Damjan Tratnik   30. december 2015
Nov Ajaxov biser ima slavnega snubca

Spremlja me Barcelona

Komaj 19-letna Ajaxova zvezda v nastajanju Riechedly Bazoer razkriva, da ga želi v svoje vrste zvabiti slovita španska Barcelona. Tudi v klubu se zavedajo interesa Kataloncev.
SORODNE NOVICE
Suarez in Messi potopila Villa...
10.12.2017 | Evropske lige
Ajax v slogu vzel mero PSV
10.12.2017 | Evropske lige
Video: To zmore le Jan Oblak
10.12.2017 | Evropske lige
Zidane: Ronaldo je boljši, kot...
9.12.2017 | Evropske lige
Atletico: Cena za Vrsaljka je ...
9.12.2017 | Evropske lige
V Realu bi Neymar lažje osvoji...
8.12.2017 | Evropske lige
(foto: /)
Vezist Ajaxa Riechedly Bazoer trenutno sodi med najbolj obetavne mlade nogometaše na Nizozemskem, pri rosnih 19 letih pa je novembra letos tudi že debitiral v članski izbrani vrsti Nizozemske. Nogometaš, ki se je nogometno formiral pri PSV iz Eindhovna, postaja zvezda svoje generacije, zaradi privlačnih atributov pa ni bilo treba čakati prav dolgo, preden so po njem pričeli povpraševati velikani iz najmočnejših evropskih prvenstev.

Bazoer je razkril, da ga v svoje vrste vabi tudi slovita španska Barcelona, ki je v preteklosti že ničkolikokrat kupovala bisere amsterdamskega velikana.

"Ne bom preveč skrivnosten glede tega vprašanja. Predstavniki Barcelone so pred dvema mesecema mojega brata, ki je moj zastopnik, seznanili z zanimanjem zame. Tudi Marc Overmars (tehnični direktor kluba – op.a) je seznanjen s tem. Spremljajo moje tekme. Vem, da moram le nadaljevati po svoji poti in prepričan sem, da me čakajo čudovite stvari," je za Voetbal International povedal Bazoer.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE