Uredništvo    27. oktober 2013
Gerardo Martino po el clasicu

Sojenje ga ne zanima

Gerarda Martina sojenje na el clasicu niti malo ne zanima. Argentinec je po pomembni zmagi ostal skromen, meni namreč, da ta ekipa njegovega podpisa še ni dobila. Barcelona ima še prostor za napredek.
SORODNE NOVICE
La Liga: Getafe in Athletic od...
19.1.2018 | Evropske lige
Sergi Roberto za 500 milijonov
19.1.2018 | Evropske lige
Varane: Raje zmaga kot dobra i...
19.1.2018 | Evropske lige
Mina bo nosil številko 24
19.1.2018 | Evropske lige
Sevilla v boj za Sturridga
19.1.2018 | Evropske lige
Copa del Rey: Asensio za predn...
18.1.2018 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Pri Barceloni je bilo vzdušje po el clasicu seveda drugačno kot pri madridskem Realu. Katalonci so slavili pomembno zmago nad starim rivalom in se zato s sojenjem, o katerem so po tekmi tako vneto govorili Madridčani, niso obremenjevali. Trener Gerardo Martino se po pričakovanjih ni spustil v medijski spopad s svojim stanovskim kolegom z Realove klopi Carlom Ancelottijem: "Tako kot sem počel doslej, ne bom se vmešaval v te stvari. Ne bom komentiral sojenja."

Martino je bil po tekmi soočen z vprašanjem, zakaj je zamenjal Andresa Iniesto, namesto katerega je vstopil Alex Song: "To je bila sprememba povezana z branjenjem. Ne bom vas prepričeval, da je Song super 'desetka'. Če je to način, da zmagam tekmo, potem se bom tega pač posluževal."

Martino pa je ostal skromen, meni namreč, da sam na to ekipo v obdobju, odkar sedi na klopi Barceloni, še ni preveč vplival: "Moj vpliv je minimalen. Igralce moram še bolje spoznati. Čaka nas še veliko dela."
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE